Κλασικές και ολοκαίνουριες ταινίες και σειρές θα κάνουν πρεμιέρα για να σας διασκεδάζουν κατά την εορταστική περίοδο καθώς το Disney Channel και το Disney XD διαδίδουν το εύθυμο πνεύμα των ημερών με όλα τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια της σειράς Σόνυ, «Οι Μάγοι του Γουέβερλυ», «Καλή τύχη Τσάρλυ» και «Φινέας και Φέρμπ» που ξεκίνησαν την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου.

Η χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική περίοδος περιλαμβάνει μια εκτεταμένη εκδοχή της μεγάλης χριστουγεννιάτικης επιτυχίας «Φινέας και Φέρμπ – Xριστούγεννα με τον Πέρρι», την πρεμιέρα του ολοκαίνουριου show «Δίδυμοι Βασιλιάδες», όλα τα νέα χριστουγεννιάτικα επεισόδια από τη Λέσχη του Μίκυ και πρεμιέρες ταινιών συμπεριλαμβανομένης της εκτεταμένης εκδοχής του «Camp Rock 2: Η Τελευταία Συναυλία», το «Μπαμπούλας Α.Ε.», το «16 Ευχές» και το «Χάρριετ Η κατάσκοπος: Πόλεμος στο Διαδίκτυο».

Τα ειδικά χριστουγεννιάτικα προγράμματα του Disney Channel και του Disney XD περιλαμβάνουν:

Στο Disney Channel:
CAMP ROCK 2: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Το Disney Channel προβάλλει για πρώτη φορά την ολοκαίνουρια εκτεταμένη εκδοχή της ταινίας Camp Rock 2: Η τελευταία Συναυλία με άλλο ένα καταπληκτικό νέο τραγούδι. Συντονιστείτε το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 19:10 για να δείτε την ταινία και μη χάσετε το Οι Τζόνας στο Λος Άντζελες Marathon απευθείας πριν την ταινία στις 17:30 που περιλαμβάνει την πρεμιέρα του Living The Dream Season 2, με τους Jonas Brothers, για να έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνια της ζωής των Jonas Brothers.

H ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ
Συντονιστείτε με τον Mickey και την παρέα του στο Traditional Tales από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 07:05. Τα θεματικά επεισόδια της Λέσχης του Μίκυ παρακολουθούν την παρέα να δίνει το δικό της πνεύμα στα κλασικά παραδοσιακά παραμύθια. Συντονιστείτε για να δείτε τη Minnie να ντύνεται Red Riding Hood, την Daisy ως Bo Peep και αν ο Goofy καταφέρει να γίνει ιππότης.



Στο Disney XD:

Φινέας και Φέρμπ
Η ειδική χριστουγεννιάτικη προβολή του Disney Channel, Φινέας και Φέρμπ – Xριστούγεννα με τον Πέρρι, θα προβληθεί σε μια εκτεταμένη εκδοχή το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 10:15. Η εορταστική ιστορία ακολουθεί τον Phineas και τον Ferb στην προσπάθειά τους να δείξουν στον Άγ. Βασίλη πόσο ευγνώμονες είναι για το έργο που επιτελεί κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα. Το επεισόδιο περιλαμβάνει ένα ολοκαινούριο τραγούδι.

Δίδυμοι Βασιλιάδες
Το Pair of Kings προβάλλεται για πρώτη φορά στο DXD με ένα σπέσιαλ διπλό επεισόδιο την ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στις 08:45. Η σειρά παρακολουθεί τα δυο δίδυμα δεκαεξάχρονα αδέλφια, τον Brady (που υποδυόταν τον Mitchel Musso στη Hannah Montana) και τον Boomer (τον Doc Shaw από τη σειρά Suite Life on Deck), που έχουν μια τυπική εφηβική ζωή μέχρι τη μέρα που ο Γραμματέας του Βασιλιά του Νησιού του Κίνκοου φτάνει στο Γυμνάσιο για να ενημερώσει τα έκπληκτα αγόρια για τη φοβερή καταγωγή τους.