Κάποτε η Μόνικα βρήκε μια συγκάτοικο και έκτοτε η τηλεόραση άλλαξε για πάντα. Τα «Φιλαράκια» γίνανε μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, με τους φανατικούς λάτρεις της να μπορούν πολύ εύκολα να παρακολουθήσουν ξανά και ξανά οποιοδήποτε επεισόδιο. Όσα όμως συνέβησαν πίσω από τις κάμερες είναι δύσκολο να τα γνωρίζει κανείς. Όπως και τα τέσσερα περιστατικά που ακολουθούν παρακάτω.

Η Τζένιφερ Άνιστον κατά κάποιον τρόπο φοβόταν τον Ματ ΛεΜπλανκ

Πριν συναντήσει τον ΛεΜπλανκ, η Άνιστον ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά στο βιογραφικό του υπέθεσε ότι θα ήταν από τους σκληρούς άντρες της εποχής και έτσι ένιωθε κάπως περίεργα, έως και λίγο φόβο μάλιστα. Μέχρι τη στιγμή που τον γνώρισε καλά και στην πραγματικότητα «μπορεί να καθίσει και να με παρηγορήσει όπως θα μπορούσε η Κόρτνεϊ ή η Λίζα», όπως έχει εξηγήσει και η ίδια.

Το καστ μισούσε το ειδύλλιο Ρέιτσελ – Τζόι

Το καστ μισούσε πραγματικά την ιδέα ότι η Ρέιτσελ και ο Τζόι θα μπορούσαν να γίνουν ζευγάρι. «Ένιωσα κάπως περίεργα», εξήγησε ο ΛεΜπλανκ. «Έλεγα ότι αυτή είναι η Ρέιτσελ. Υποτίθεται ότι πρέπει να είναι με τον Ρος». Τελικά «όλοι είχαν δεύτερες σκέψεις και πήγαμε στον Ντέιβιντ και τη Μάρτα ως ομάδα και είπαμε: Ανησυχούμε πραγματικά για αυτό. Δεν φαίνεται σωστό και έχουμε πρόβλημα με αυτό».

Η Κόρτνεϊ Κοξ έκανε τους συμπρωταγωνιστές της αρκετά νευρικούς

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Σουίμερ, αναφέρει το ranker.com, η Κοξ ήταν εκείνη που έκανε όλους τους άλλους να νιώθουν νευρικοί στην αρχή καθώς «ήταν το μοναδικό μεγάλο όνομα στο καστ». Ωστόσο, κατέληξε να τους ενώσει σε μια ομάδα και να έχουν ο ένας τον άλλον. «Ήταν η δεύτερη μέρα της δουλειάς και βγήκαμε έξω για ένα διάλειμμα μαζί», είπε ο Μάθιου Πέρι με την Κοξ να τονίζει ότι «πρόκειται για μια συνολική δουλειά. Νομίζω ότι πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο».

Ο Αντρέ Αγκάσι κατέστρεψε όλα τα βραβεία του τένις που είχε κερδίσει επειδή ζήλευε την Μπρουκ Σιλντς

Ο Αντρέ Αγκάσι κατέστρεψε όλα τα βραβεία του τένις που είχε κερδίσει μέχρι πρότινος, αφού παρακολούθησε την τότε φίλη του Μπρουκ Σιλντς να γυρίζει τη σκηνή για το guest της στα «Φιλαράκια». Η Σιλντς έπαιξε μία φανατική θαυμάστρια του Τζόι, η οποία ήταν διαθέσιμη να κάνει οτιδήποτε εκείνος της ζητούσε. Ακόμη και να γλείψει τα δάχτυλά του. Μια σκηνή που ξύπνησε το αίσθημα της ζήλιας στον Αντρέ Αγκάσι και έγινε ό,τι έγινε. Γράφοντας για το περιστατικό στο απομνημονεύματά του, ο Αγκάσι ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν προσποιούμαι ότι ξέρω πού είναι η γραμμή, αλλά το γλείψιμο του χεριού ξεπερνάει σίγουρα κάθε όριο».