Ο τρίτος δίσκος του heavy metal συγκροτήματος Illusory αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις 21 Μαΐου και μέσα σε αυτόν θα κρύβεται και μία έκπληξη.

Ένας καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός συμμετέχει σαν αφηγητής σε ένας από τα τραγούδια ενώ θα τον δούμε και στο videoclip του τραγουδιού. Και αν κάνατε κάποιον συνειρμό όταν διαβάσατε τη λέξη «αφηγητής», τότε έχετε καλή μνήμη καθώς ο ηθοποιός αυτός είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός ο οποίος δέχτηκε να συνεργαστεί με το συγκρότημα ως αφηγητής στο τραγούδι «Ashes to Dust» και ανέλαβε να δώσει μια θεατρική διάσταση στο album.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη συνεργασία του αυτή. «Και μένα μου κάνει εντύπωση, δεν έχει ξανασυμβεί αλλά το Illusory ήταν ένα συγκρότημα που με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή γιατί έχει σπουδαίους καλλιτέχνες και έχει πάρα πολύ ωραία μουσική. Με αγγίζει πάρα πολύ ο στίχος τους και το σενάριο της σκηνοθέτιδάς μας, Μαρίας Χατζηγιάννη επίσης με συγκίνησε» είπε ο ηθοποιός.

Το συγκρότημα δήλωσε σχετικά με αυτήν την συνεργασία: «Η μπάντα είναι πραγματικά ευτυχής που ο δρόμος της διασταυρώθηκε με εκείνον του μεγάλου θεατράνθρωπου και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ο καρπός αυτής της συνεργασίας».