Στο Galaxy Bar (Ξενοδοχείο «Hilton») που φιλοξενεί σήμερα τον Βέλγο παραγωγό Aeroplane για μια βραδιά με disco, balearic και electronica ήχους. Μαζί του ο George Kyriakou. Στις 10.30 μ.μ.

Στο Yoga Bala (Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή), ο Βρετανός Addison Groove, γνωστότερος μέσα από τις dubstep παραγωγές του ως Headhunter. Νωρίτερα, ο Knobs και DJ set ο Gizmo. Κλείσιμο της βραδιάς από τον Runner. Στις 11 μ.μ.

Στο Higgs (Πλατεία Κοτζιά) η Anna Mystic υποδέχεται στο μικρόφωνο μία από τις σημαντικότερες γυναικείες φωνές της σύγχρονης ψηφιακής reggae, την MC Soom T από τη Γλασκόβη. Στις 10.30 μ.μ.

Στο Six D.O.G.S., ξεκινάνε μια σειρά μηνιαίων parties με old school house μουσικό concept. Καλεσμένος της πρεμιέρας, ο Gideon Berger, resident της διάσημης λονδρέζικης gay βραδιάς Horse Meat Disco. Μαζί του οι residents του party Mak και K.atou. Στις 10 μ.μ.

Στο D-Bar (Κωνσταντινουπόλεως και Κελεού 1, Γκάζι) ο Γιώργος Φακίνος επιλέγει harsh electro, industrial, ΕΒΜ και TBM ακούσματα. Τη βραδιά ανοίγει ο DJ Jeremy. Στις 10:30 μ.μ.

Στο Loop, dance party με tech house μουσικές από τους Mr. Mario, Junior K, Bengoa και Mr. M. Στις 11 μ.μ.

Στο Almodobar (Κωνσταντινουπόλεως 60, Γκάζι), ο παραγωγός Fantastikoi Hxoi ενώνει τις δυνάμεις του με τον Lazos Theo για μια βραδιά με αποκλειστικά techno επιλογές. Στις 11 μ.μ

Στο Dunkel, ο Digital Alkemist και η Dana, μέλη του αθηναϊκού supergroup των Fuga Magika καταλαμβάνουν το πατάρι του «Dunkel» κι επιλέγουν τις μουσικές Στις 11 μ.μ.

Και τέλος, στο Nueva Trova, οι DJs Zorz και Slydex θα σας ταξιδέψουν στη σύγχρονη dance μουσική, από τo Σικάγο στο Λονδίνο και από το Ντιτρόιτ στο Βερολίνο. Στις 11 μ.μ.