Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος έχει αποκτήσει από το γάμο του με το πρώην μοντέλο Τάρια Μπούρα δύο παιδιά, τον Δημήτρη Μητρόπουλο που γεννήθηκε το 1997 και τη Ραφαέλα Μητροπούλου που γεννήθηκε το 2002.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, διοικητικός παράγοντας, εκδότης και επιχειρηματίας έγινε παππούς από τον γιο του, Δημήτρη, ο οποίος έχει αποκτήσει μαζί με τη σύζυγό του μία κόρη, η οποία βαπτίστηκε και πήρε τα ονόματα Δούκισσα-Όλγα. Στην βάπτιση της μικρής βρέθηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας Μητρόπουλου, με την Τάρια Μπούρα και την Ραφαέλα Μητροπούλου να επιλέγουν λευκά φορέματα, ενώ η Ραφαέλα Μητροπούλου ολοκλήρωσε το look της με μια πασμίνα Louis Vuitton σε ροζ παστέλ απόχρωση, με τυπωμένο πάνω της το λογότυπο του οίκου.

Τάρια Μπούρα και Ραφαέλα Μητροπούλου
Tάρια Μπούρα

H Tάρια Μπούρα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα στο κάτω μέρος και στα μανίκια, κλειστή λαιμόκοψη και λευκά πέδιλα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με chandelier κρεμαστά σκουλαρίκια.

Ραφαέλα Μητροπούλου και Βίκτωρας Μητρόπουλος

H Ραφαέλα Μητροπούλου επέλεξε ένα μακρύ λευκό φόρεμα, με δαντέλα στο πάνω μέρος και στο μπούστο, και βολάν στο κάτω μέρος, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μια πασμίνα Louis Vuitton σε ροζ παστέλ απόχρωση, την οποία στο επίσημο site του οίκου χαρακτηρίζεται ως Dune.

Louis Vuitton Game On Scarf