Στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η μουσική παράσταση του Θάνου Μικρούτσικου «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».

Στη σκηνή θα ανέβουν οι Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης και Ρίτα Αντωνοπούλου για να κλείσουν θριαμβευτικά τον κύκλο των περιοδειών αυτού του καλοκαιριού.

Ο κόσμος γέμισε τα στάδια σε πολλές πόλεις όπως η Πάτρα, το Ηράκλειο και η Αρχαία Ολυμπία, σπάζοντας τα ρεκόρ προσέλευσης. Στις συναυλίες αυτές, διέκρινε κανείς μία απίστευτη σιωπή σε πάρα πολλά σημεία του προγράμματος, σιωπή η οποία κατέληγε σε μία αποθέωση.

«Ξέρουμε ότι βγαίνει ένα μεγάλο πάθος στη σκηνή , το έχουμε ζήσει, καταθέτουμε τις ψυχές μας, γεννιόμαστε και πεθαίνουμε πάνω στη σκηνή, αλλά αυτό το οφείλουμε σε εσάς, άνευ ίχνους λαϊκισμού, σε εσάς, στο δικό σας ήθος, στη δική σας παρουσία, στο δικό σας πάθος. Έτσι σάς περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, στην τελευταία μας συναυλία αυτής της περιοδείας, στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα, στις 23 του μηνός και ώρα 9.00 μ.μ.» λέει ο Θάνος Μικρούτσικος.