Στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της καριέρας βρίσκεται η Ελένη Τσαλιγοπούλου, καθώς στο νέο της δίσκο με τίτλο «Τα Ρι Ρα», παρουσιάζεται και σαν συνθέτρια για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Τα νέα αυτά τραγούδια τής δίνουν την αφορμή για να «πειράξει» και τα παλιότερα κομμάτια της πορείας της, τα οποία και παρουσιάζει σε δύο μοναδικές παραστάσεις στη Βέροια.

Τα κομμάτια είναι δουλεμένα από την αρχή, με έντονο ηλεκτρικό ήχο που αγκαλιάζει μπαλάντες αλλά και παραδοσιακά, με έντονη διάθεση για πειραματισμούς αλλά και ροκ ήχο που απροσδόκητα περιλαμβάνει και φλερτ ακόμα και με τζαζ ήχους.

Καινούργιες επιτυχίες από το νέο άλμπουμ, μαζί με διαχρονικά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, παρουσιάζονται σε ένα πρόγραμμα που αγγίζει τις αισθήσεις και προκαλεί τα συναισθήματα που μόνο η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξέρει να γεννά στις εμφανίσεις της.

Μαζί της βρίσκονται οι μουσικοί Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και Άρης Χατζησταύρου στην κιθάρα, Βαγγέλης Καλαμάρας στα τύμπανα και Κελλάρης Χάρης στο μπάσο.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στην «Ονειρογραφία», στη Βέροια, την Παρασκευή και το Σάββατο, στις 23 και 24 Νοεμβρίου (Τηλ. Κρατήσεων: 697 171 7642).