Η οικία Μιχαηλίδη, η υπέροχη βίλα στον αριθμό 18 της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη, μετράει περισσότερο από έναν αιώνα ζωής.

Πρόκειται για μια από τις λίγες επαύλεις της περιοχής των Εξοχών που έχουν διασωθεί, ενώ είναι επίσημα χαρακτηρισμένη ως «έργο τέχνης» από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σε αυτό το έργο τέχνης στεγάζεται πλέον το Casablanca Social Club, προσελκύοντας τους επισκέπτες που χρόνια τώρα του έλειπαν και αποτελώντας χώρο συνάντησης κι επικοινωνίας των πρωταγωνιστών της σύγχρονης ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Σαν παλιό, σπάνιο δισκάκι 45 στροφών που περιμένει τη βελόνα του πικάπ να κυλήσει στα αυλάκια του, αναμένει να σας υποδεχτεί για να του δώσετε νέα ζωή. Βασική του φιλοδοξία είναι η ποιότητα να χαρακτηρίζει την αισθητική του χώρου, τη μουσική, τα προϊόντα και κυρίως την συμπεριφορά των ανθρώπων του.

Social club για τους ανθρώπους του Casablanca σημαίνει ελευθερία, ποικιλία, ευελιξία.  Κινήσεων, συνηθειών, επιλογών. Θέλουν γύρω τους αυθεντικούς ανθρώπους με πλατιά χαμόγελα και ενθουσιασμένους ουρανίσκους και σας προτρέπουν να είστε ο εαυτός σας!

Το Casablanca Social Club σας προσκαλεί να παίξετε με τις γεύσεις στους συνδυασμούς που η φαντασία σας και μόνο επιτάσσει. Στο μπαρ ή στην τραπεζαρία, μόνοι ή με παρέα, μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ. Αποστάγματα, οίνος και ζύθος, aperitivo και cocktail, πριν και μετά ή κατά τη διάρκεια του γεύματος, του δείπνου ή του «να κάνουμε ένα τσίπουρο;».

Αυτή είναι και η ψυχή της ευέλικτης κουζίνας του. Ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από ένα social club. «Όχι δηθενιές».

Πληροφορίες

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 18, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2311 243609

Fb page: Casablanca Social Club