Με συνολικά επτά συγκροτήματα έκλεισε το roster του 10ου Golden R. Festival, του μεγαλύτερου δηλαδή φεστιβαλικού θεσμού της ελληνικής επαρχίας. Την Κυριακή της αποκριάς δηλαδή στις 26.02.2012 στο Vox Music Stage στο Βόλο στις 16.30, θα γίνει η αρχή…

Τα συγκροτήματα που θα πλαισιώσουν τη βραδιά:

-SepticFlesh
-Rafferty Rules
-Die Without
-Karma Violence
-Against The Society
-Crimson Rivers
-Belief

Το Golden R. Festival, το οποίο δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, φέτος κλείνει τα πρώτα του 10 χρόνια ζωής. Ένα νεανικό μουσικό φεστιβάλ, το αρχαιότερο στην ελληνική επαρχία, που από το θρυλικό του σανίδι έχουν περάσει κάποια από τα μεγαλύτερα νεανικά μουσικά συγκροτήματα της χώρας, μια μουσική δράση, αν θέλετε, που έκανε την πρώιμη εμφάνισή της πίσω στο 2002, όταν με την πρωτοβουλία μιας ραδιοφωνικής ομάδας επήλθε το πρωτότυπο για την εποχή και συνάμα πρωτόγνωρο για την περιοχή, κάλεσμα όλων των μουσικών συγκροτημάτων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν σ’ ένα μουσικό γεγονός, η ανταπόκριση στο οποίο οδήγησε στη διοργάνωση ενός μουσικού διημέρου, που έμεινε στην Ιστορία και που μέχρι και στις μέρες μας μνημονεύεται ως το κορυφαίο μουσικό γεγονός στη Κεντρική Ελλάδα.

Το εγχείρημα επαναλήφθηκε με επιτυχία, όχι μία, ούτε δύο, μα τόσες φορές, που το Golden R. Festival έγινε πασίγνωστο στον ευρύτερο συναυλιακό χάρτη της χώρας και επιβεβλημένο μέσω προώθησης κάθε νέας ερασιτεχνικής ακόμα και επαγγελματικής δισκογραφικής κυκλοφορίας.

Φέτος, εν έτει 2012 και μάλιστα επ’ αφορμή της συμπλήρωσης των 10 ολόκληρων πρώτων ετών ζωής του και γνωρίζοντας απόλυτα τις ανάγκες καλλιτεχνών και ακροατών, διοργανώνεται ξανά το αγαπημένο φεστιβάλ των νεανικών μουσικών συγκροτημάτων.

Στόχος μας η δημιουργία ενός μουσικού event, που θα μείνει και πάλι χαραγμένο στις μνήμες όλων, για να θυμίζει πως η ελεύθερη έκφραση μέσω της μουσικής μπορεί να υφίσταται ακόμη και σήμερα και μάλιστα πιο δυνατή από ποτέ.