Οι fan της σειράς Silent Hill έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Η σειρά τρόμου επιβίωσης θα κατακλύσει τα μέσα ψυχαγωγίας του χρόνου με τρία νέα παιχνίδια (τέσσερα αν μετρήσουμε ως δύο την επόμενη συλλογή), και μια συνέχεια της ταινίας του 2006.

Η πρώτη «επίθεση» στο κοινό θα ξεκινήσει με την συλλογή Silent Hill HD, η οποία θα περιλαμβάνει δύο remastered παιχνίδια: το Silent Hill 2 και το Silent Hill 3. Και τα δύο παιχνίδια θα περιλαμβάνουν λαμπερά νέα HD-ified γραφικά, καθώς και νέα φωνή που αντικαθιστά την μέτρια πρωτότυπη. Θα είναι διαθέσιμα για το PS3 και Xbox 360 στις 24 Ιανουαρίου.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι και τα δύο προγραμματισμένα για το 2012, αλλά καμία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει οριστεί για κανένα από τα δύο. Το πρώτο είναι το Silent Hill: Book of Memories, το οποίο θα είναι αποκλειστικά για το PlayStation Vita. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας έχει οριστεί για 22 Φεβρουαρίου, και ενώ αρχικά το παιχνίδι ήταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του έτους, μεταφέρθηκε για το μέσο του.

Το τρίτο παιχνίδι θα φέρει τη σειρά πίσω στην τρέχουσα γενιά κονσολών, όταν το Silent Hill: Downpour κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2012. Ο τίτλος είχε αρχικά οριστεί για τον Οκτώβριο του 2011, αλλά ωθήθηκε στο 2012 και θα αποτελέσει το πρώτο παιχνίδι της σειράς σε 3D.

Στη συνέχεια, για να συμπληρωθεί το καρέ θα έχουμε και την ταινία Silent Hill: Αποκάλυψη σε 3D. Η ταινία θα είναι μια συνέχεια της ταινίας του 2006, Silent Hill, και λέγεται ότι θα είναι χαλαρά βασισμένο στο παιχνίδι Silent Hill 3. Οι Sean Bean και Radha Mitchell θα συνεχίσουν τον ρόλος τους από την ταινία του 2006, αλλά η έμφαση θα μετατοπιστεί στην Heather Mason (που παίζεται από την Adelaide Clemens), μία έφηβος που επιστρέφει στο Silent Hill σε αναζήτηση του πατέρα της και ανακαλύπτει κάποια φρικτή αλήθεια για το παρελθόν της. Το πότε θα βγει στην μεγάλη οθόνη δεν το γνωρίζουμε, αλλά ακόμα και αυτές οι πληροφορίες μας είναι αρκετές για να μας φτιάξουν το κέφι.

Πηγή: proho.gr