O μεγάλος τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου, που συνδυάζει στις συνθέσεις του τη ροκ, τη λαϊκή και την παραδοσιακή ελληνική μουσική συνεχίζει τις συναυλίες του σε όλη την Ελλάδα. Την Τετάρτη 31 Αυγούστου θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, στο Φράγμα της Θέρμης στα πλαίσια του φεστιβάλ «Θέρμης δρώμενα 2011».

Δέκα μουσικοί και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο «Ο ελάχιστος εαυτός» όπως και κάποια «παραμελημένα» που… βρίσκουν τη θέση τους, θα βάλουν τα δυνατά τους στα μουσικά νυχτέρια του καλοκαιριού. Έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες, με αυτοσχεδιαστική διάθεση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σκοπεύει να αποδείξει ότι «στη μουσική δεν χωράνε μνημόνια».

Στη συναυλία του θα συμμετέχουν οι μουσικοί Δημήτρης Μυστακίδης( ακουστική κιθάρα), Φώτης Σιώτας( βιολί, βιόλα, πλήκτρα, τραγούδι), Κώστας Παντελής( ηλεκτρική κιθάρα), Μιχάλης Χανιώτης(μπουζούκι, τραγούδι), Μάκης Μπουκάλης( ακουστικό μπάσο), Σωτήρης Ντούβας( τύμπανα). Ανδρέας Πολυζωγόπουλος( τρομπέτα, φλικόρνο), Γιάννης Αντωνιάδης( κλαρίνο). Στο τραγούδι θα τον συνοδεύσει η Ματούλα Ζαμάνη.

Εισιτήρια πρωπολούνται στο πολιτιστικό κέντρο δήμου θέρμης, στο δισκοπωλείο Metropolis της οδού Τσιμισκή και στο «Σάρωθρον»