Κυκλοφόρησε το τελευταίο επίσημο τρέιλερ για το αποκαλυπτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Leave the World Behind», λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο Νέτφλιξ. Η ταινία, έλαβε πολύ θετικές κριτικές στη μίνι κυκλοφορία της (22 Νοεμβρίου) στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι βασισμένη στο ομώνυμο βραβευμένο με το Εθνικό Βραβείο των ΗΠΑ μυθιστόρημα που έγραψε ο Ρούμαν Αλάμ το 2020. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η σκηνοθεσία έγινε από τον Αμερικανό συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαμ Εσμαΐλ, ενώ η μουσική είναι του Μακ Κουέιλ.

Ακολουθεί «την Αμάντα (Τζούλια Ρόμπερτς) και τον σύζυγό της Κλέι Σάντφορντ (Ίθαν Χοκ) να νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους, Aρτσι (Τσάρλι Έβανς) και Ρόουζ (Φέρρα Μακένζι).

Σύντομα οι διακοπές τους ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι – ο Τζι Έιτς (Μαχερσάλα Αλί) και η κόρη του Ρουθ (Μαϊχάλα Χέρολντ) φτάνουν μέσα στη νύχτα και τους πληροφορούν για μία μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση, ενώ αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι, το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους. Οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μια επερχόμενη καταστροφή που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει».

 Το «Leave the World Behind» θα είναι διαθέσιμο στο Νέτφλιξ από τις 8 Δεκεμβρίου.