Ο Ken Block παρουσίασε τις νέες εγκαταστάσεις και τα χρώματα της Hoonigan Racing Division, κλέβοντας και εκτός επιδείξεων ή αγώνων, την παράσταση.

Σε μια ατμόσφαιρα βαθύτατα επηρεασμένη από τα νεανικά χρόνια του Block, τις δεκαετίες του 1980 και 1990, με παραπομπές στα graffities του δρόμου, αλλά και στην εποχή του… Miami Vice, ο διάσημος Αμερικανός οδηγός παρουσίασε τις νέες εγκαταστάσεις και τα χρώματα της Hoonigan Racing Division.

Τα δύο αγωνιστικά Ford Fiesta, ξεχωρίζουν από τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα με κυρίαρχο το μπλε χρώμα, όπως και την αμερικάνικη σημαία στην εισαγωγή αέρα στην οροφή.

Η Hoonigan Racing Division θα τρέχει στα X Games, Global RallyCross, Rally America, Gymkhana GRID αλλά και στο WRC. Παράλληλα ανακοίνωσε και τα νέα εντυπωσιακά κεντρικά της γραφεία τα οποία είναι συνολικού εμβαδού 1.115 τ.μ. Αυτά χωρίζονται σε δύο τομείς, σε ένα συνεργείο και στο δημιουργικό χώρο με ξεχωριστό γραφείο marketing.

Ο Block δήλωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο Gymkhana video για το 2013, για το οποίο το μόνο που ανέφερε ήταν ότι πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό project: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά επιχειρούμε μια νέα προσέγγιση αυτή τη χρονιά».

Πηγή: autotriti.gr