Η συζήτηση στην εκπομπή «Το Πρωινό» κάποια στιγμή έφτασε στον Γιώργο Αυτιά και την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, ήρθε σε αντιπαράθεση με τη δημοσιογράφο, Άρια Καλύβα, σχετικά με τις πολιτικές θέσεις του Γιώργου Αυτιά.

Οι δύο συνεργάτες δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν και σύντομα οι τόνοι ανέβηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

«Ο Γιώργος Αυτιάς, το ξαναλέω γιατί μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και να μην ξέρεις τι γίνεται στον χώρο αυτό, δεν είναι ένας απλά μορφωμένος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα απάντησε: «Η αντίληψη δεν έχει να κάνει με τον χώρο της τηλεόρασης, Γιώργο μου».

«Ο Γιώργος Αυτιάς, θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι είναι ένας τηλεοπτικός superstar. Είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. Λίγο αργότερα, η ένταση έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

«Ποια είναι η πολιτική θέση του Γιώργου Αυτιά;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Άρια Καλύβα, με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Αμφισβητείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει το περιεχόμενο να υπηρετήσει τον ρόλο τον οποίο έχει επιλέξει;».

«Μαζί μιλάμε; Γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω; Γιατί μου απαντάς σε κάτι άλλο;» τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη δημοσιογράφο να απάντα: «Γιατί δεν δέχεσαι την αντίθετη άποψη».

«Σε ρωτάω ποια είναι η πολιτική του θέση και με ρωτάς αν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλός. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σου, λυπάμαι. Το παιχνιδάκι αυτό, το δικό σου, δεν το συνεχίζω. Να έρχονται εδώ οι παπάδες να μου το παίζουν μάγκες, το δέχομαι, αλλά με τους συνεργάτες μου που είμαστε πολλές ώρες κάθε μέρα μαζί… Θεωρώ ότι με προσβάλλει το γεγονός ότι σε ρωτάω κάτι άλλο και μου απαντάς σε κάτι άλλο. Με προσβάλλει εμένα προσωπικά η θέση σου και η στάση σου σήμερα. Πραγματικά εμένα με προσβάλλει», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.