Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Οι 40 καλύτεροι ερασιτέχνες μάγειρες της Αμερικής διαγωνίζονται για τον τίτλο του Masterchef και η δεκαετία του 1990 στην Αμερική στιγματίστηκε από τις φυλετικές συγκρούσεις. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι για τη φάση των «32» του League Cup Αγγλίας και ο αστυνόμος Τζον ΜακΛέιν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ομάδα τρομοκρατών. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Masterchef

Vodafone TV on demand Δες τα νέα επεισόδια μέσα από το Fox Play στο Vodafone TV Πείνασες; Το Vodafone TV σε μεταφέρει στην αμερικανική ενδοχώρα για ένα απολαυστικό ταξίδι γνωριμίας με τις πιο εξεζητημένες και ξεχωριστές γαστρονομικές συνήθειες των επίδοξων σεφ της. Οι 40 καλύτεροι ερασιτέχνες μάγειρες της Αμερικής έρχονται αντιμέτωποι για να κερδίσουν την πολυπόθητη άσπρη ποδιά του Masterchef από τους κριτές.

Τhe Nineties

ΕΡΤ1, 18:30 Οι φυλετικές σχέσεις και συγκρούσεις είναι ένα μόνιμο θέμα στην Αμερική, που στη δεκαετία του 1990 βρέθηκε στο προσκήνιο με απίστευτες εντάσεις. Από μεμονωμένα περιστατικά, όπως η δίκη του Σίμπσον μέχρι εξεγέρσεις, φάνηκε καθαρά πόσο οδυνηρά και άλυτα είναι τα θέματα των φυλετικών διακρίσεων στην Αμερική. Στη Νέα Υόρκη εξελέγη για πρώτη φορά μαύρος δήμαρχος και οι συμμορίες του Λος Άντζελες σημάδεψαν τη μουσική, το σινεμά και τη μόδα. Σίγουρα έγιναν βήματα προόδου, με σκληρό βέβαια τίμημα.

Λίβερπουλ – Τσέλσι

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 4HD στις 21:45 Ένα ντέρμπι με παραδοσιακή αντιπαλότητα είναι το σημερινό, καθώς η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι για τη φάση των «32», η οποία αποτελεί την τρίτη «στροφή» του θεσμού.

Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4

Star, 23:15 Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Τζάστιν Λονγκ, Τίμοθι Όλιφαντ Διάρκεια: 119′ Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη έρχεται αντιμέτωπος με την τέταρτη, την πιο επικίνδυνή του αποστολή. Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι Η.Π.Α γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες. Ήρθε και είναι συναρπαστικό! Νέο Vodafone TV. Τώρα όλοι βλέπουν αυτό που πραγματικά θέλουν, σε όποια συσκευή θέλουν, μέσα ή έξω από το σπίτι! Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά αλλά και μια τεράστια ποικιλία ταινιών. Δημοφιλείς σειρές με όλους τους κύκλους διαθέσιμους δωρεάν & on demand. Οι καλύτερες παιδικές ταινίες και σειρές για μαγικές οικογενειακές βραδιές αλλά και οι μεγαλύτερες αθλητικές μάχες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σε περιμένουν για να τα απολαύσεις! Νέο Vodafone TV. Πλούσιο περιεχόμενο για σένα!