Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Η κόρη του Dracula αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση και ένας ιδιοφυής αλλά υποχόνδριος ντετέκτιβ λύνει τις πιο μυστήριες υποθέσεις. Λίγο μετά ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και η βραδιά κλείνει με τον Μπάστερ Κίτον, το σιωπηλό κλόουν με το ανέκφραστο πρόσωπο. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Hotel Transylvania

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις περιπέτειες της Mavis μέσω του Vodafone TV Όταν ο Dracula φεύγει για την «επιχείρηση βρικόλακας», είναι η τέλεια ευκαιρία για την έφηβη κόρη του, Mavis, να δείξει στον πατέρα της τι μπορεί να κάνει. Υποστηριζόμενη από τους φίλους της Hank N Stein, Pedro και Wendy Blob διαχειρίζεται με το δικό της τρόπο το Hotel Transylvania.

Ντετέκτιβ Μονκ

Star, 14:00 Σκηνοθεσία: Ράνταλ Ζισκ, Αντρέ Μπελγκρέιντερ Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σαλούμπ, Τζέισον Γκρέι Στάνφορντ, Τεντ Λεβίν, Έκτορ Ελιζόντο Αστυνομικές σειρές, υπάρχουν πολλές, Ντετέκτιβ Μονκ όμως είναι μόνο ένας. Αν νομίζετε ότι οι εμμονές του έχουν εξαντληθεί κάνετε μεγάλο λάθος. Για αυτόν τον ήρωα, η κάθε υπόθεση είναι ένα πλέγμα από φοβίες και η πρόκληση παραμένει η ίδια: να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού η δολοφονία της γυναίκας του εξακολουθεί να τον συγκλονίζει.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 19:30 Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Άσπρο – Μαύρο: Οι Ταινίες Μικρού Μήκους του Μπάστερ Κίτον

ΕΡΤ1, 21:00 Μπάστερ Κίτον, ο σιωπηλός κλόουν με το ανέκφραστο πρόσωπο, με τα απίστευτα ακροβατικά και την τρελή δράση, ο κωμικός που θεωρείται από πολλούς ο πλέον σημαντικός στην ιστορία του κινηματογράφου. Ήρθε και είναι συναρπαστικό! Νέο Vodafone TV. Τώρα όλοι βλέπουν αυτό που πραγματικά θέλουν, σε όποια συσκευή θέλουν, μέσα ή έξω από το σπίτι! Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά αλλά και μια τεράστια ποικιλία ταινιών. Δημοφιλείς σειρές με όλους τους κύκλους διαθέσιμους δωρεάν & on demand. Οι καλύτερες παιδικές ταινίες και σειρές για μαγικές οικογενειακές βραδιές αλλά και οι μεγαλύτερες αθλητικές μάχες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σε περιμένουν για να τα απολαύσεις! Νέο Vodafone TV. Πλούσιο περιεχόμενο για σένα!