Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Η απαγωγή μιας γυναίκας δεν είναι τελικά αυτό που φαίνεται και μυθικοί αεροπόροι κάνουν απίστευτα ταξίδια. Λίγο μετά η Μονακό αντιμετωπίζει τη Νιμ και ο Χάρι Πότερ συναντά έναν καινούργιο καθηγητή, ο οποίος γνωρίζει μυστικά από το παρελθόν του Βόλντεμορτ. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

10X10

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Σούζι Ουίνγκ Πρωταγωνιστούν: Λουκ Έβανς, Κέλι Ρέιλι, Νόελ Κλαρκ Διάρκεια: 128′ [sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία 10X10[/sidequote]   Ο Lewis μοιάζει με έναν τυπικό άνδρα, όμως έχει μια εμμονή με την Cathy, μια γυναίκα την οποία παρακολουθεί επί μήνες. Μέχρι που μια στιγμή αποφασίζει να δράσει, την απαγάγει και την κλειδώνει σε ένα μικρό ηχομονωμένο δωμάτιο. Ο Lewis όμως δεν είναι κάποιος παρανοϊκός απαγωγέας, με τα μυστικά που κρύβει η Cathy να μοιάζουν πολύ πιο ένοχα από τη πράξη εκείνου.

Εναέριες Διαδρομές

ΕΡΤ1, 19:20 Στα αχνάρια μυθικών αεροπόρων και πιλοτάροντας ένα μικρό παλιό αεροπλάνο, ο παρουσιαστής διασχίζει την Ευρώπη σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Ανακάλυψε το πανέμορφο Μπράιτον, όπου γεννήθηκε τον 19ο αιώνα η ιδέα του παραθαλάσσιου θέρετρου. Ένας φάρος αρχιτεκτονικό αριστούργημα έχει σώσει εκατοντάδες ναυτικούς στην αγριεμένη θάλασσα.

Μονακό – Νιμ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 21:45 Η Ligue 1 συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με την 6η αγωνιστική και τη Μονακό να υποδέχεται τη Νιμ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Τουλούζ και Μπορντό αντίστοιχα.

Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ

Star, 22:45 Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκρίντ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Μάγκι Σμιθ, Άλαν Ρίκμαν, Μάικλ Γκαμπόν, Ραλφ Φάινς Διάρκεια: 138′ Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει στο Χόγκουαρντς για μια ακόμη χρονιά και μαθαίνει περισσότερα για το σκοτεινό παρελθόν του αγοριού, που μεγάλωσε και έγινε ο Λόρδος Βόλντεμορτ. Ο Βόλντερμορτ εδραιώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στον κόσμο των Μαγκλ και των Μάγων και το Χόγκουαρντς δεν είναι πλέον ο ασφαλής παράδεισος του πρόσφατου παρελθόντος. Ήρθε και είναι συναρπαστικό! Νέο Vodafone TV. Τώρα όλοι βλέπουν αυτό που πραγματικά θέλουν, σε όποια συσκευή θέλουν, μέσα ή έξω από το σπίτι! Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά αλλά και μια τεράστια ποικιλία ταινιών. Δημοφιλείς σειρές με όλους τους κύκλους διαθέσιμους δωρεάν & on demand. Οι καλύτερες παιδικές ταινίες και σειρές για μαγικές οικογενειακές βραδιές αλλά και οι μεγαλύτερες αθλητικές μάχες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σε περιμένουν για να τα απολαύσεις! Νέο Vodafone TV. Πλούσιο περιεχόμενο για σένα!