Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Ένα ζευγάρι, φανατικό των επιτραπέζιων παιχνιδιών παίρνει μέρος σε ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες. Ο πόλεμος γεύσεων του Jamie Oliver και του Jimmy Doherty συνεχίζεται και ο ντετέκτιβ Μέρντοχ εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα του Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα. Η βραδιά κλείνει με τον μεταφορέα Φρανκ Μάρτιν να αναλαμβάνει καθήκοντα σοφέρ για την οικογένεια ενός υψηλόβαθμου αστυνομικού κατά των ναρκωτικών. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Game Night

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Γκόλντσταϊν, Τζον Φράνσις Ντάλεϊ Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μπέιτμαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Κάιλ Τσάντλερ, Τζέσι Πλέμονς Διάρκεια: 100′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία Game Night[/sidequote] Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ και η Άννι είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπρουκς, ο χαρισματικός αδερφός του Μαξ, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη: τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα… Όπως, για παράδειγμα, όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής. Είναι αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι; Αλλά καθώς οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση και να κερδίσουν, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ούτε «παιχνίδι» παίζουν, ούτε ο Μπρουκς είναι αυτό που φαίνεται να είναι…

Jamie and Jimmy’s Food Fight Club

Vodafone TV on demand Δες τα επεισόδια 1-5 του 6ου κύκλου μέσα από το Fox Play στο Vodafone TV Ο Jamie Oliver και ο Jimmy Doherty ανοίγουν αυτή την εβδομάδα το καφέ τους -και την όρεξή μας- με καλεσμένο τον γίγαντα της κωμωδίας Greg Davies. Τα πιο καυτά πιάτα της εβδομάδας μας ταξιδεύουν από την Ταϊλάνδη μέχρι τη Βρετανία, με μυστικές πληροφορίες για την ένοχη απόλαυση της Ουαλίας, το περίφημο αρνίσιο κεμπάπ. Ακονίστε τα πιρούνια σας!

Ντετέκτιβ Μέρντοχ

ΕΡΤ2, 21:00 Η σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο το 1895. Ο ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα της Εγκληματολογίας και με τη βοήθεια των σύγχρονων επιστημονικών ανακαλύψεων, εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα του Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα. Καθώς μαζί με την ομάδα του κατορθώνουν το αδύνατο, αναβιώνουν μέσα από τις έρευνές τους πραγματικά θέματα, καθώς και ιστορικά πρόσωπα που έζησαν έναν αιώνα πριν!

Transporter 2

Star, 22:45 Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ Πρωταγωνιστούν: Μάθιου Μοντίν, Τζέισον Στέιθαμ, Αλεσάντρο Γκάσμαν, Άμπερ Βαλέτα Διάρκεια: 78’ O Φρανκ Μάρτιν, πρώην κομάντο, έχει πλέον εξειδικευτεί στην διακίνηση ειδικών εμπορευμάτων με το πανάκριβο αυτοκίνητό του. Η τελευταία αποστολή, που έχει αναλάβει, είναι ως οδηγός της πλούσιας αλλά και συνάμα μυστηριώδους οικογένειας Μπίλινγκς, να μεταφέρει τον μικρό τους γιο, τον Τζακ, στο σχολείο. Μια συμμορία παρανόμων, που έχει στήσει ένα παρανοϊκό σχέδιο, θα προσπαθήσει να απαγάγει τον Τζακ, με συνέπεια ο Φρανκ να πρέπει να βάλει σε εφαρμογή όλα όσα έχει μάθει στις Ειδικές Δυνάμεις του Βρετανικού  Στρατού. Στο Vodafone TV απολαμβάνεις πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!