Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. To ατρόμητο και ατίθασο λιονταράκι, γιος του Σίμπα και της Νάλα προστατεύει την Περήφανη Γη και προασπίζει τον Κύκλο της Ζωής. Το Άμστερνταμ φιλοξενεί έναν από τους πιο όμορφους και πολυτελείς κινηματογράφους στον κόσμο και η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα. Λίγο μετά, 46 πρώην σαμουράι και ένας «παρακατιανός» μιγάς, αλλά εξαιρετικός πολεμιστής, επιτίθενται σε ένα απόρθητο φρούριο για να εκδικηθούν το θάνατο του αφέντη τους. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Lion Guard

Disney Junior Δες μαζί με τα παιδιά τις περιπέτειες του γιου του Σίμπα και της Νάλα, μέσω του Vodafone TV στο Disney Junior Το κέντρο της σειράς είναι ο Κάιον, ο γιος του Σίμπα και της Νάλα, ο μικρότερος αδερφός της Κιάρας και ο πρίγκιπας της Περήφανης Γης. Ο Κάιον σαν δεύτερος γίνεται ο αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, η ομάδα που προστατεύει την Περήφανη Γη και προασπίζει τον Κύκλο της Ζωής. Ο Κάιον μαζί με τους φίλους του τον Μπάνγκα τον ασβό, τον Μπέστη τον ιπποπόταμο, την Φούλι τον γατόπαρδο και τον Όνο τον γελαδάρη έχουν σκοπό να προστατέψουν την Περήφανη Γη από τους ανταγωνιστές και κυρίως μια ύαινα, τον Τζάντζα και τους ακολούθους του που θέλει να καταστρέψει τον Κύκλο της Ζωής.

Σινεμά του Κόσμου «The Tuschinski – Ολλανδία»

ΕΡΤ2, 19:50 Σκηνοθεσία: Jérôme Diamant-Berger Η σειρά ντοκιμαντέρ «Σινεμά του κόσμου» επιχειρεί να κάνει μέσα από την παρουσίαση έξι ιστορικών κινηματογράφων απ’ όλο τον κόσμο, μια αναδρομή στο σινεμά αλλά και στην ιστορία κάθε χώρας, έτσι όπως αυτή αντανακλάται μέσα στις ταινίες της. Το Άμστερνταμ φιλοξενεί έναν από τους πιο όμορφους και πολυτελείς κινηματογράφους στον κόσμο. Η εντυπωσιακή πρόσοψή του θυμίζει ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μόλις όμως μπεις μέσα και παρατηρήσεις τα έργα ζωγραφικής Art Deco, τα μεγαλοπρεπή μπρούντζινα φωτιστικά και τα πολυτελή χαλιά, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι ξενοδοχείο ή θέατρο, αλλά ένα ανάκτορο… του κινηματογράφου.

Σαμπντόρια – Φιορεντίνα

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 20:00 Μετά τη δεύτερη σερί νίκη της και το θριαμβευτικό 0-5 επί της Φροζινόνε, η Σαμπντόρια συναντά τη Φιορεντίνα, που προέρχεται από ήττα από τη Νάπολι, σε εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής.

47 Ronin

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Καρλ Ρινς Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Ρίνκο Κικούτσι, Χιρογιούκι Σανάντα, Ταντανόμπου Ασάνο, Κο Σιμπασάκι Διάρκεια: 104’ Μία ομάδα εξόριστων Σαμουράι επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να εκδικηθούν τον προδότη που ευθύνεται για τον θάνατο του Δασκάλου τους. Ο Κάι είναι ο συμπολεμιστής τους, που θα τον αμφισβητήσουν, ειδικά όταν ερωτευτεί την Μίκα, την κόρη του αφέντη τους. Στο Vodafone TV απολαμβάνεις πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!