Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Δες την 70η τελετή απονομής Βραβείων Emmy® και τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής μάχη ανάμεσα στους Εκδικητές και τον Thanos. Λίγο μετά, ένα σύντομο ντοκιμαντέρ αναδεικνύει την σπάνια φυσική κληρονομιά των θαλασσών και των νησιών μας. Η βραδιά κλείνει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ που μεταβαίνει στο Λονδίνο για την κηδεία του Βρετανού πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της οποίας εξαπολύεται μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατική επίθεση. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

70α Βραβεία EMMY®

Vodafone TV on demand Η τελετή απονομής των 70ων Βραβείων EMMY® σε 2η προβολή αποκλειστικά από το FOX Life στις 21.00 και διαθέσιμη on demand μέσω FOX Play Δες την πιο λαμπερή τελετή που κάθε χρόνο τιμά κορυφαίες σειρές, παραγωγές και ερμηνείες! Εκπρόσωποι από τη βιομηχανία του θεάματος και των τεχνών, θα συναντηθούν στο Microsoft Theater του Los Angeles για να βραβεύσουν τα καλύτερα προγράμματα της τηλεοπτικής prime time ζώνης της Αμερικής, όπως επιλέχθηκαν από την Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών. Τη φαντασμαγορική τελετή θα παρουσιάσει το εκρηκτικό δίδυμο Michael Che και Colin Jost, ενώ οι Taraji P. Henson, Alec Baldwin, Rachel Brosnahan, Millie Bobby Brown, Michael Douglas, Tina Fey, Kit Harington, Kate McKinnon, Tracy Morgan, Bob Odenkirk, Sandra Oh, Constance Wu συμπληρώνουν το all-star line up των παρουσιαστών που θα χαρίσουν απολαυστικές στιγμές απονέμοντας τα βραβεία.

Avengers: Infinity War

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζο Ρούσο Πρωταγωνιστούν: Κρις Έβανς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Κρις Χέμσγουορθ Διάρκεια: 149′ [sidequote]Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία Avengers: Infinity War[/sidequote] Ολόκληρο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ενώνεται στην πιο εντυπωσιακή, εκρηκτική περιπέτεια της χρονιάς, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής μάχη ανάμεσα στους Εκδικητές και τον Thanos! Οι Avengers, οι πιο ισχυροί υπερασπιστές, διασκορπισμένοι πλέον σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καλούνται αυτή τη φορά να αντιμετωπίσουν τον υπέρτατο master villain, ο οποίος για να κυριαρχήσει στο σύμπαν θα βαλθεί να αποκτήσει με οποιονδήποτε τρόπο τα περιζήτητα infinity stones. Απόλαυσε με τους φίλους σου το απόλυτο blockbuster της χρονιάς στο Vodafone TV, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε συλλεκτικά δώρα.

Ες αύριον τα σπουδαία – «Αρχιπέλαγος»

ΕΡΤ2, 19:30 Σκηνοθεσία: Αντώνης Καραγιάννης Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις. Ένα σύντομο ντοκιμαντέρ περιγράφει την πολυεπίπεδη έρευνα και τις δράσεις προστασίας που υλοποιεί το «Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας – Αρχιπέλαγος» και η πολυεθνική ομάδα ερευνητών που το απαρτίζει, σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου. Στόχος είναι η προστασία και ανάδειξη της σπάνιας φυσικής κληρονομιάς των θαλασσών και των νησιών μας.

Το Λονδίνο Έπεσε

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Νατζάφι Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ, Άντζελα Μπάσετ Διάρκεια: 88’ Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!