Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Ο σερίφης Ρικ Γκράιμς και οι υπόλοιποι επιζώντες ξαναχτίζουν τον πολιτισμό τους και μυθικοί αεροπόροι κάνουν απίστευτα ταξίδια. Λίγο μετά, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Σεντ Ετιέν και η βραδιά κλείνει με μια παρέα νεοσυλλέκτων, οι οποίοι υπηρετούν σε ένα ακριτικό νησί ως Ι4 και έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα λοκατζήδων. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Walking Dead

Vodafone TV on demand Ο νέος κύκλος της πιο πετυχημένης post apocalyptic σειράς στο καναλι FOX! Όλοι οι κύκλοι 1-7 on demand και δωρεάν στο Vodafone TV! Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντάραμποντ Πρωταγωνιστούν: Άντριου Λίνκολν, Τζον Μπερθαλ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Λάουρι Χόλντεν, Τζέφρευ ΝτεΜούν, Στίβεν Γέουν, Νόρμαν Ρίντους

Στον 9ο κύκλο, ενάμιση χρόνο μετά το τέλος του πολέμου, οι επιζώντες ξαναχτίζουν τον πολιτισμό τους υπό την ηγεσία του Rick. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για τη δύναμη με την οποία θα χρειαστεί να αναμετρηθούν.

Εναέριες Διαδρομές

ΕΡΤ1, 19:20 Χωρίς να τον διδάξει κανείς, ο Ισλανδός πιλότος Arngrimur Johannsson έμαθε μόνος του να πιλοτάρει στα 20 του χρόνια! Σ’ ένα μικρό χωριό στον Αρκτικό Κύκλο συναντούν μια γυναίκα που λατρεύει τη φύση, ζει μόνο από την τοπική βλάστηση και ψήνει το ψωμί της στο πάτωμα σε φυσικούς φούρνους.

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV από το κανάλι Novasports 1HD στις 21:45 [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote]   Ένα από τα παραδοσιακά μεγάλα παιχνίδια της Γαλλίας διεξάγεται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα. Στο «Σταντ ντε Πρενς», η Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών αστέρων όπως οι Νεϊμάρ, Καβάνι και Μπαπέ, καλείται να υπερασπιστεί το απόλυτό της στη Ligue 1 κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Σεντ Ετιέν, η οποία είναι μέχρι στιγμής αήττητη στη νέα σεζόν.

Αϊ Φορ, Λούφα και Απαλλαγή

Star, 22:50 Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσίκης Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στάθης Παναγιωτίδης, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Κιμούλης, Μάνος Γαβράς, Νίκος Βουρλιώτης Διάρκεια: 94′ Μια παρέα νεοσύλλεκτων, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θέλει να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι4. Η παρέα θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους «λαγούς» και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες, που ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!