Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Ο μορφωμένος αλλά άφραγκος και σχεδόν άστεγος, Ερν προσπαθεί να τα φέρει βόλτα ενώ τo Shanghai Masters 2018 βρίσκεται σε εξέλιξη. Στη Μαδρίτη του 1920 έξι αδελφές αναλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση και λίγο μετά, ένας έκπτωτος πολεμιστής ορθώνει το ανάστημα του για να εκδικηθεί για τον ατιμασμένο κύριο του. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Atlanta

Vodafone TV on demand Ανακάλυψε τον 1ο και 2ο κύκλο μέσα από το FOX+ και Fox Play στο Vodafone TV Σκηνοθεσία: Ντόναλντ Γκλόβερ Πρωταγωνιστούν: Ντόναλντ Γκλόβερ, Μπράιαν Χένρι, Λέικιθ Στάνφιλντ   Το Atlanta ακολουθεί τον Earnest -Earn- Marks, έναν μοναχικό άνδρα που επιστρέφει στην Ατλάντα, την πόλη που γεννήθηκε, αφού παράτησε το πανεπιστήμιο. Μετά την επιστροφή του, ανακαλύπτει ότι ο ξάδερφος του, ο Alfred έχει γίνει ο πιο ανερχόμενος ραπ τραγουδιστής στην πόλη. Κάθε επεισόδιο ακολουθεί τα ξαδέρφια στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη σκηνή της ραπ στην Ατλάντα, αλλά οι διαφορετικές τους απόψεις σε εμπορικά, καλλιτεχνικά και φυλετικά θέματα δυσκολεύουν το εγχείρημα.

Masters in Shanghai

Παρακολούθησε ζωντανά τη διοργάνωση στο Vodafone TV από το κανάλι Eurosport 1 στις 08:55 και στις 09:30 To Shanghai Masters 2018 βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους κορυφαίους εκπροσώπους του αθλήματος να δίνουν το «παρών» στη διοργάνωση που ολοκληρώνεται με τον τελικό στις 16 Σεπτεμβρίου και να υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα. Ρόνι Ο’Σάλιβα, Μαρκ Γουίλιαμς, Μαρκ Σέλμπι και Τζον Χίγκινς είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το τουρνουά, που πληρώνει τον μεγάλο του νικητή 200.000 λίρες.

Οι έξι αδελφές

ΕΡΤ2, 14:30 Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα, Ίνμα Τορέντ Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε, Μαριόνα Τένα, Σίλια Φρεϊχέιρο, Μαρία Κάστρο, Καντέλα Σεράτ, Κάρλα Ντίαζ, Άλεξ Αδροβέρ Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Οι τελευταίοι ιππότες

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Καζουάκι Κιρίγια Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Κλάιβ Όουεν, Κλιφ Κέρτις, Άξελ Χένι, Τσουγιόσι Ιχάρα Διάρκεια: 104′ Ένας άρχοντας ορθώνει το ανάστημά του απέναντι σε ένα διεφθαρμένο βασιλιά. Ο άρχοντας τελικά θα καταδικασθεί άδικα σε θάνατο και μάλιστα από το χέρι του Ρέιντεν, του πιστού διοικητή των ιπποτών του.  Ο Ρέιντεν και οι άντρες του γνωρίζουν την ταπείνωση καθώς τους αφαιρούνται όλα τα προνόμια και τα αξιώματα ενώ εξορίζονται από τη γη τους. Το τάγμα των ιπποτών δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει την εκδίκηση και καταστρώνει ένα παράτολμο σχέδιο… Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!