Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Μια πρώην αναλύτρια της CIA επιστρέφει στην Αμερική για να αναλάβει μια δύσκολη αποστολή και η Μικρή Πριγκίπισσα αντιμετωπίζει καθημερινές προκλήσεις. Ο ποδηλατικός γύρος της Ισπανίας συνεχίζεται και η μάγισσα Ραβένα αναγκάζει έναν τυχοδιώκτη κυνηγό να φέρει πίσω τη Χιονάτη που δραπέτευσε. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Quantico

Vodafone TV on demand Ανακάλυψε τον 3ο κύκλο μέσα από το FOX και Fox Play στο Vodafone TV Σκηνοθεσία: Τζόσουα Σάφραν Πρωταγωνιστούν: Τζος Χόπκινς, Πριγιάνκα Τσόπρα Τρία χρόνια μετά την απόδραση της από τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη, η πρώην αναλύτρια της CIA, Alex Parrish επιστρέφει στην Αμερική για να αναλάβει μια δύσκολη αποστολή.

Η μικρή πριγκίπισσα

ΕΡΤ2, 13:00 Διασκεδαστικές ιστορίες με τη Μικρή Πριγκίπισσα βασισμένες στα εικονογραφημένα βιβλία του πολυβραβευμένου εικονογράφου και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Τόνι Ρος. Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού παρακολουθούμε ξεκαρδιστικές παρατηρήσεις σχετικά με το πώς λειτουργεί ο κόσμος και πώς από κοινού τα παιδιά και οι μεγάλοι αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις.

Ποδηλασία: Ο Γύρος της Ισπανίας

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες στο Vodafone TV από το κανάλι Eurosport 1 στις 16:00 [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote]   Ο φετινός γύρος Ισπανίας φτάνει προς το τέλος του, με την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου να περιλαμβάνει πιθανότατα το πιο κρίσιμο ετάπ για την ανάδειξη του φετινού νικητή. Η ατομική χρονομέτρηση από τη Σαντιγιάνα ντελ Μαρ μέχρι την Τορελαβέγκα θα δείξει εάν ο Σάιμον Γέιτς θα κρατήσει την πρωτιά, με τέσσερις σημαντικούς αντιπάλους, τους Αλεχάντρο Βαλβέρδε, Νάιρο Κιντάνα, Μιγκέλ Άνχελ Λόπες και Στίβεν Κρούιβαϊγκ να βρίσκονται πολύ κοντά του στη γενική κατάταξη.

Η Χιονάτη και ο Κυνηγός

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Σάντερς Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Ίαν ΜακΣέιν, Σαρλίζ Θερόν, Κρίστεν Στιούαρτ, Σαμ Κλάφλιν, Μπομπ Χόσκινς Διάρκεια: 113′ Πριν από δέκα χρόνια, η εκθαμβωτική Βασίλισσα Ραβένα σκότωσε το Βασιλιά την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Τώρα χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά της αλλά και τη δύναμή της. Και η μοναδική που υπάρχει, φυλακισμένη στο κάστρο τόσα χρόνια, είναι η καρδιά της Χιονάτης, της κόρης του βασιλιά. Η Χιονάτη, όμως, καταφέρνει να δραπετεύσει και αναζητά καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος, το οποίο είναι γεμάτο δηλητηριώδη φυτά και επικίνδυνα ζώα. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!