Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Ένας πρώην αστυνομικός και ένας εγκληματολόγος ψυχολόγος αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν υποθέσεις δολοφονίας, ενώ μια δυσλειτουργική οικογένεια βρίσκεται ξαφνικά άφραγκη. Λίγο μετά, ο Μικρός Πρίγκιπας ταξιδεύει στο γαλαξία με το μυθικό του αεροπλάνο και ένας ξεπεσμένος σεφ παλεύει να αποκτήσει το πολυπόθητο τρίτο αστέρι Michelin. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Breaking Homicide

Δες την εκπομπή στο Vodafone TV από το κανάλι DISCOVERY CHANNEL Ο πρώην αστυνομικός από το Ρόουντ Άιλαντ, Derrick Levasseur και ο εγκληματολόγος ψυχολόγος Kris Mohandie, βοηθούν μια απελπισμένη οικογένεια και συμφωνούν να διερευνήσουν την υπόθεση δολοφονίας του αγαπημένου τους.

Arrested Development

Vodafone TV on demand Δες τα επεισόδια 1-3 του 5ου κύκλου μέσα από το Fox Play στο Vodafone TV Σκηνοθεσία: Μίτσελ Χούρβιτς Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μπέιτμαν, Μαίκλ Σέρα, Τζέφρι Ταμπόρ, Τζέσικα Γουόλτερς, Γουίλ Αρνέτ, Πόρσια ντε Ρόσι Η δυσλειτουργική οικογένεια Bluth βρίσκεται ξαφνικά άφραγκη με τα, συνηθισμένα στη χλιδή, μέλη της να αντιδρούν πολύ απρόβλεπτα στη νέα τάξη πραγμάτων. Ο Michael, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας είναι ταυτόχρονα ο πιο προσγειωμένος και προσπαθεί να επαναφέρει μέσα από τη σκληρή δουλειά, την οικογένεια στην πρότερη οικονομική της κατάσταση. Μια κατάσταση από την οποία πιο ζημιωμένος έχει βγει ο πατέρας, George Sr., που βρίσκεται από τη μία μέρα στην άλλη φυλακισμένος για οικονομική απάτη. Ο 5ος κύκλος Arrested Development βρίσκει την οικογένεια Bluth, με αρχηγό τη Lucille, να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ξαφνική επιτυχίας της καμπάνιας της Lindsay για μια θέση στο Κογκρέσο.

Ο Μικρός Πρίγκιπας

ΕΡΤ2, 13:30 Ο Μικρός Πρίγκιπας ζει σ’ έναν αστεροειδή μαζί με το αγαπημένο του Τριαντάφυλλο. Πολύ συχνά, η φίλη του η Αλεπού τον συντροφεύει, καθώς ταξιδεύει στο γαλαξία με το μυθικό του αεροπλάνο. Το Τριαντάφυλλο αγωνία για την επιστροφή του, ενόσω εκείνος προσγειώνεται σε άγνωστους και παράξενους πλανήτες, όπου το φίδι και οι κακές σκέψεις καραδοκούν.

Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά

Star, 23:00 Σκηνοθεσία: Τζον Γουέλς Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Έμα Τόμσον, Ούμα Θέρμαν, Μάθιου Ρις Διάρκεια: 92′ Ο Άνταμ τα είχε όλα. Νέος ωραίος, ταλαντούχος, βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin και ένα λαμπρό μέλλον. Ο Άνταμ τα έχασε όλα όμως εξαιτίας του κακού και αλαζονικού χαρακτήρα του και των πολλών καταχρήσεων. Όταν καταφέρνει να ξεφύγει από τους δαίμονες του παρελθόντος, αφοσιώνεται στον μοναδικό του στόχο, να φτιάξει το δικό του εστιατόριο, να δημιουργήσει νέες εκρηκτικές γεύσεις και να αποκτήσει τρίτο αστέρι Michelin, που τόσο θέλει. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!