Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Μια νεαρή γυναίκα εισχωρεί στο μυαλό ανθρώπων που έχουν πεθάνει και ερευνά υποθέσεις φόνων. Μια σαύρα με ισχυρή θέληση προσπαθεί να επιβιώσει στην έρημο και το Αμερικανικό Όπεν συνεχίζεται με τους Τελικούς Μικτού και Γυναικών. Λίγο μετά, ο Χάρι Πότερ επιλέγεται να συμμετάσχει στο Τρίαθλο Μαγείας, αντιμετωπίζοντας μια σειρά από θανάσιμους κινδύνους. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Stichers

Vodafone TV on demand [sidequote] Απόλαυσε τα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου δωρεάν τη στιγμή που θες στο Vodafone TV [/sidequote]   Το Stichers ακολουθεί την Kirsten, μια νεαρή γυναίκα που έχει στρατολογηθεί από μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία για να εισχωρεί στο μυαλό ανθρώπων που έχουν πεθάνει πρόσφατα και ερευνά υποθέσεις φόνων χρησιμοποιώντας τις αναμνήσεις τους. Ο 3ος κύκλος ξεκινά με την ζωή της Kirsten να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς η ομάδα των Stitchers προσπαθεί να την επαναφέρει στον πραγματικό κόσμο.

 

Η Όαση του Όσκαρ

ΕΡΤ2, 11:40 Η καθημερινότητα στην έρημο είναι περιπετειώδης και ο Όσκαρ νιώθει περικυκλωμένος από πλάσματα που δύσκολα μπορούν να χαρακτηριστούν φιλικοί γείτονες. Πολύ συχνά, αναγκάζεται να απωθεί τους Πόπι, Μπακ και Χάρσι, που εποφθαλμιούν τα αγαθά του και προσπαθούν να πάρουν ό,τι του ανήκει. Όμως, ο Όσκαρ είναι μια σαύρα με ισχυρή θέληση. Αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τροφή και νερό, ζει καθημερινές περιπέτειες επιβίωσης ανάμεσα σε κάκτους, σκονισμένα μονοπάτια και επικίνδυνους γκρεμούς.

Αμερικανικό Όπεν

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες στο Vodafone TV από το κανάλι Eurosport 1 στις 19:00 και στις 23:00 Το αμερικανικό γκραν σλαμ συνεχίζεται, με τον Τελικό Μικτού και τον Τελικό Γυναικών, όπου οι μάχες αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες.

Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς

Star, 22:50 Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ Πρωταγωνιστούν: Γκάρι Όλντμαν, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκρίντ, Μάγκι Σμιθ, Ραλφ Φάινς, Τίμοθι Σπαλ, Μπόνι Ράιτ Διάρκεια: 139′ Ο Χάρι Πότερ επιλέγεται από το Κύπελλο της Φωτιάς, να συμμετάσχει στο Τρίαθλο της Μαγείας, αντιμετωπίζοντας τρεις επικίνδυνους και δύσκολους άθλους, που θα εξαντλήσουν τα όρια της σωματικής αντοχής, της τόλμης και της ευφυίας όλων των διαγωνιζομένων, στη μάχη για την υπέρτατη διάκριση. Τώρα, ο Χάρι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα θανατηφόρο δράκο, τους αγριεμένους δαίμονες του νερού και ένα μαγεμένο λαβύρινθο, προτού καταλήξει στα νύχια του… Ακατονόμαστου! Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!