Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Ο υπερήρωας Deadpool σχηματίζει μια ομάδα μεταλλαγμένων για να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο στρατιώτη από το μέλλον και ο Μικρός Πρίγκιπας ταξιδεύει στο γαλαξία με το μυθικό του αεροπλάνο. Λίγο μετά, η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία και ένας βετεράνος αξιωματικός κουβαλάει ακόμη τα τραύματα από την αιχμαλωσία του κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Deadpool 2

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ Διάρκεια: 120′

[sidequote] Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία Deadpool 2[/sidequote] Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

Ο Μικρός Πρίγκιπας

ΕΡΤ2, 13:30 Ο Μικρός Πρίγκιπας ζει σ’ έναν αστεροειδή μαζί με το αγαπημένο του Τριαντάφυλλο. Πολύ συχνά, η φίλη του η Αλεπού τον συντροφεύει, καθώς ταξιδεύει στο γαλαξία με το μυθικό του αεροπλάνο. Το Τριαντάφυλλο αγωνία για την επιστροφή του, ενόσω εκείνος προσγειώνεται σε άγνωστους και παράξενους πλανήτες, όπου το φίδι και οι κακές σκέψεις καραδοκούν.

Γερμανία – Γαλλία

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες στο Vodafone TV από το κανάλι Novasports 1HD στις 21:45 Το πρώτο της παιχνίδι ως νέα παγκόσμια κυπελλούχος δίνει η Γαλλία, κόντρα στην ομάδα από την οποία πήρε τα σκήπτρα, τη Γερμανία, στα πλαίσια της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA, Nations League, με τις δύο ομάδες να μετέχουν στον ίδιο όμιλο με την Ολλανδία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην «Allianz Arena» του Μονάχου μέσω του Novasports 1HD.

Ο Κύκλος των Αναμνήσεων

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Τεπλίτσκι Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φερθ, Τζέρεμι Ίρβαϊν, Νικόλ Κίντμαν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Χιρογιούκι Σανάντα Διάρκεια: 105′ Ο Έρικ Λόμαξ ήταν ένας από τους χιλιάδες αιχμαλώτους πολέμου, που αναγκάστηκαν να εργαστούν για την κατασκευή του σιδηρόδρομου, που θα ένωνε την Ταϊλάνδη με τη Βιρμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πολλά χρόνια αργότερα, γνωρίζει σε ένα τρένο την πανέμορφη νοσοκόμα Πάτι και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Η Πάτι γρήγορα αντιλαμβάνεται πως ο Έρικ βασανίζεται ακόμα από τις άσχημες αναμνήσεις του πολέμου και είναι αποφασισμένη να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!