Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Τα Muppet Babies επιστρέφουν με ξεκαρδιστικές περιπέτειες ενώ το Αμερικανικό Όπεν συνεχίζεται με τους Προημιτελικούς. Ο ντετέκτιβ Μέρντοχ εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα του Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα και ένας ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός αερονόμος λαμβάνει κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Muppet Babies

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις περιπέτειες των Muppet Babies μέσω του Vodafone TV Η σειρά ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του νεαρού Kermit the Frog, της Miss Piggy, του Fozzie Bear, του Gonzo, του Animal and Summer Penguin, ενός νέου μέλους των Muppet Babies. Όπως πάντα, η κυρία Nanny ευγενικά και ευχάριστα ενθαρρύνει τα Muppet Babies να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να εξερευνήσουν τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σύμπαντος και να αξιοποιήσουν τη δημιουργική τους σκέψη για να λύσουν προβλήματα.

Αμερικανικό Όπεν

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες στο Vodafone TV από το κανάλι Eurosport 1 στις 19:00 και στις 21:15 [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα [/sidequote] Το αμερικανικό γκραν σλαμ συνεχίζεται, καθώς βρίσκεται στην προημιτελική φάση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, όπου οι μάχες αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες. Το φετινό US Open ψάχνει τους νικητές του, με τις τελικές φάσεις της διοργάνωσης να αναμένονται συναρπαστικές.  

 

Ντετέκτιβ Μέρντοχ

ΕΡΤ2, 21:00 Η σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο το 1895. Ο ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα της Εγκληματολογίας και με τη βοήθεια των σύγχρονων επιστημονικών ανακαλύψεων, εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα του Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα. Καθώς μαζί με την ομάδα του κατορθώνουν το αδύνατο, αναβιώνουν μέσα από τις έρευνές τους πραγματικά θέματα, καθώς και ιστορικά πρόσωπα που έζησαν έναν αιώνα πριν!

Non-Stop

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά Πρωταγωνιστούν:  Λίαμ Νίσον, Τζουλιάν Μουρ, Άνσον Μάουντ Διάρκεια: 96′ Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροσκάφους, ο  ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός Μπιλ Μαρκς, δέχεται μια σειρά από απειλητικά γραπτά μηνύματα στο κινητό του. Ο άγνωστος αποστολέας ζητά από τον Μαρκς να διαβιβάσει στην κυβέρνηση πως πρέπει να μεταφέρουν 150 εκ. δολάρια σε ένα λογαριασμό off shore, διαφορετικά θα πεθαίνει ένας επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης κάθε 20 λεπτά. Και ενώ αρχικά οι απειλές παίρνονται μάλλον αψήφιστα, ο πρώτος θάνατος δεν θα αργήσει, κάνοντας την καμπίνα του αεροσκάφους στα 40 χιλιάδες πόδια την πιο κλειστοφοβική σκηνή εγκλήματος… Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!