Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Η γοργόνα Λουμίνα μαζί με τον καλύτερο φίλο της, Κούντα, έναν ροζ ιππόκαμπο, ζουν μια απίστευτη περιπέτεια στο θαλάσσιο βασίλειο. Στη συνέχεια, ένας περιπετειώδης τύπος σχεδιάζει και λειτουργεί το δικό του θεματικό πάρκο, με τους φίλους του, με θεότρελα αποτελέσματα. Λίγο μετά, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Γιάννινα σε δύο αγώνες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Barbie: Η Πριγκίπισσα των Μαργαριταριών

Star, 11:20 Σκηνοθεσία: Τέρι Κλάσεν Διάρκεια: 73′ Ηρωίδα της ταινίας είναι μια μικρή γοργόνα, που έχει μεγαλώσει με τη θεία της και διαθέτει μαγικές δυνάμεις, που της επιτρέπουν να ελέγχει τα μαργαριτάρια και να κάνει απίστευτα παιχνίδια μαζί τους! Μία ημέρα, η θεία της λαμβάνει πρόσκλησή από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Την καλούν στο παλάτι για να παρευρεθεί στη στέψη του νεαρού πρίγκιπα, που θα διαδεχθεί τους γονείς του στο θρόνο.

Action Point

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τιμ Κίρκμπι Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Νόξβιλ, Κρις Πόντιους, Λέον Κλίνγκμαν Διάρκεια: 85′ Ο Johnny Knoxville μετά από τις επιτυχίες που γνώρισε στο Jackass και το Bad Grandpa, είναι ο ιδιοκτήτης ενός Λούνα Παρκ και προσπαθεί να πλησιάσει την κόρη του. Οι πλάκες του Knoxville και της παλιοπαρέας του επιστρέφουν -σε πιο ήπιο επίπεδο- και έρχονται να χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου σε όλους.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 19:15 Στην έδρα του Πανιωνίου, από την οποία την προηγούμενη σεζόν της Super League όχι μόνο δεν κατάφερε να φύγει με νίκη, αλλά «ίδρωσε» και για την ισοπαλία δοκιμάζεται τη 2η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς πήραν τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, κόντρα σε μια ομάδα που έβγαλε εξαιρετικά επιθετικά στοιχεία κόντρα στον ΟΦΗ.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 21:30 [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του Λεβαδειακού με 1-0 και θέλει να δώσει συνέχεια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίον υποδέχεται στο Καραΐσκάκη. Αυτή είναι η δεύτερη από τις τρεις σερί εντός έδρας αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» στη Super League. Όπως και το δεύτερο διαδοχικό ματς στην Αθήνα -επίσης από τα τρία- για τους Ηπειρώτες, που έχασαν την 1η αγωνιστική από την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!