Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Μια ομάδα επαναστατών αναλαμβάνει να κλέψει τα σχέδια του υπέρτατου όπλου της αυτοκρατορίας, του Άστρου του Θανάτου. Μια δυνατή ποδοσφαιρική βραδιά προμηνύεται  σήμερα, με την Ίντερ να υποδέχεται την Μπολόνια και τον Αστέρα Τρίπολης να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Λίγο μετά, τέσσερα αδέλφια έρχονται κοντά, μετά το θάνατο του πατέρα τους. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Rogue One: A Star Wars Story

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς Πρωταγωνιστούν: Φελίσιτι Τζόουνς, Μαντς Μίκελσεν, Μπεν Μέντελσον, Ντιέγκο Λούνα, Άλαν Τούντικ Διάρκεια: 133′

Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες με επικεφαλής τη νεαρή Τζιν Έρσο, ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

Μπολόνια – Ίντερ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 19:00 Η Serie A είναι η μεγάλη «μεταγραφή» αυτό το καλοκαίρι για τη Nova. Η αναμέτρηση της Μπολόνια με την Ίντερ δίνει συνέχεια στην 3η αγωνιστική, μετά το Μίλαν-Ρόμα. Οι «νερατζούρι» δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, παρά τις υψηλές προσδοκίες και θέλουν να ρεφάρουν στην έδρα μιας ομάδας που επίσης δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 21:30 [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα [/sidequote] Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, την υπεράσπιση του τίτλου της στη Super League και πηγαίνει στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα, θέλοντας να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και τη 2η αγωνιστική. Οι Αρκάδες δημιουργούν παραδοσιακά μεγάλες δυσκολίες στην Ένωση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς της προηγούμενης σεζόν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό.

Να Ζήσουμε να τον Θυμόμαστε

Star, 23:15 Σκηνοθεσία: Σον Λέβι Πρωταγωνιστούν: Τζέιν Φόντα, Τζέισον Μπέιτμαν, Τίνα Φέι, Άνταμ Ντράιβερ, Ρόουζ Μπάιρν, Κόρεϊ Στολ, Κάθριν Χαν, Κόνι Μπράιτον Διάρκεια: 97′ Όταν ο πατέρας τους πεθαίνει, τέσσερα αδέλφια, ταλαιπωρημένα από τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους, αναγκάζονται να επιστρέψουν στο πατρικό τους σπίτι και να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, με την υπερβολικά διαχυτική τους μητέρα, συζύγους και φίλους, πρώην, νυν και επίδοξους. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!