Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Ένα αγόρι ψάχνει τον τετράποδο φίλο του σε έναν τοξικό σκουπιδότοπο στην Ιαπωνία ενώ οι Εκδικητές πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos. Η αληθινή ζωή των κατοίκων της Ζακύνθου μέσα από τις διαφορετικές δραστηριότητές τους ξετυλίγεται κατά τη διάρκεια ενός 24ωρου και οι X-Men ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την απειλή της αφάνισής τους. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Isle of Dogs

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον Διάρκεια: 101′ Όταν ο διεφθαρμένος δήμαρχος του Μεγκασάκι αποφασίζει, με το πρόσχημα της διάδοσης ασθενειών, να εξορίσει όλα τα σκυλιά της πόλης στο Νησί των Σκουπιδιών, ο 12χρονος Ατάρι ξεκινάει μια περιπετειώδη αναζήτηση του αγαπημένου του τετράποδου Σποτς.

Avengers: Infinity War

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζο Ρούσο Πρωταγωνιστούν: Κρις Έβανς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Κρις Χέμσγουορθ Διάρκεια: 149′

[sidequote]Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία Avengers: Infinity War[/sidequote] Η πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών με όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Ο πανίσχυρος Thanos επιτίθεται στο σκάφος των Ασγκαρντιανών και κλέβει ένα από τα έξι πετράδια της αιωνιότητας. Ανάμεσα σε αυτόν και τα υπόλοιπα τέσσερα, η απόκτηση των οποίων θα σημάνει την καταστροφή του μισού σύμπαντος, στέκουν μόνον οι Εκδικητές.  

24 ώρες Ελλάδα – Ζάκυνθος

ΕΡΤ2, 12:00 Σκηνοθεσία: Μαρία Μησσήν Πώς η Ελλάδα έχει κομβικό ρόλο στην αναπαραγωγή της χελώνας καρέτα καρέτα και γιατί ο Γιώργος Σεφέρης μεσολάβησε να ταφεί ο Ανδρέας Κάλβος στη Ζάκυνθο, ώστε σήμερα ο τάφος του να είναι δίπλα στου Διονυσίου Σολωμού στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων; Ποιο είναι το σημαντικότερο από τα εκθέματα του Μουσείου; Οι 24 ώρες στην Ελλάδα εξερευνούν τη Ζάκυνθο, την πατρίδα των ποιητών, σε ένα επεισόδιο που τα έχει όλα: πολιτισμό και ποίηση, φύση, μουσική και υφαντική παράδοση αλλά, και φυσικά, δράση.

X-Men 2

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ Πρωταγωνιστούν: Χιού Τζάκμαν, Χάλι Μπέρι, Ίαν ΜακΚέλεν, Φάμκε Γιάνσεν, Άννα Πάκουϊν, Μπράιαν Κοξ, Άλαν Κάμινγκ Διάρκεια: 134′ Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που οι X-Men νίκησαν τον Magneto και τον φυλάκισαν σε ένα φαινομενικά απόρθητο πλαστικό θάλαμο. Μια μέρα, ένας μεταλλαγμένος με το όνομα Nightcrawler διεισδύει στον Λευκό Οίκο και επιχειρεί να δολοφονήσει τον Πρόεδρο. Η κίνηση αυτή πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να λάβει νέα μέτρα κατά των μεταλλαγμένων.

Μίλαν – Ρόμα

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 21:30 Με τη σημαντική αναμέτρηση στο Σαν Σίρο μεταξύ Μίλαν και Ρόμα ανοίγει η 3η αγωνιστική της Serie A. Οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις, με κύριο στόχο την είσοδο στην προνομιούχο τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου. Τα μεταξύ τους παιχνίδια αναμένεται να είναι καθοριστικής σημασίας, αν και νωρίς στη σεζόν. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!