Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Δύο έφηβοι με πολύ διαφορετικά υπόβαθρα θα βρουν τις πορείες τους να διασταυρώνονται, ανακαλύπτοντας τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους και τον έρωτα. Στη συνέχεια, μια δυσλειτουργική οικογένεια βρίσκεται ξαφνικά άφραγκη και στη Μαδρίτη του 1920 έξι αδελφές αναλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση. Λίγο μετά, ένας 17χρονος βλέπει να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του οι άνθρωποι που τον μεγάλωσαν και ανακαλύπτει ότι δεν είναι οι πραγματικοί του γονείς. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Marvel’s Cloak and Dagger

Vodafone TV on demand Ανακάλυψε τη νέα σειρά στο Fox life από το Vodafone TV Σκηνοθεσία: Τζόι Ποκάσκι Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Χολτ, Όμπρει Τζόζεφ Η σειρά ακολουθεί δύο εφήβους, τους Bowen και Johnson, οι οποίοι κατέχουν δυνάμεις που με κάποιον μυστήριο τρόπο τους ενώνουν. Η Tandy μπορεί να παράγει μαχαίρια από καθαρό φως, ενώ ο Tyrone μπορεί να καταβροχθίσει αυτούς που τον περιβάλλουν στο σκοτάδι.

Arrested Development

Vodafone TV on demand Δες τα επεισόδια 1-3 του 5ου κύκλου μέσα από το Fox Play στο Vodafone TV Σκηνοθεσία: Μίτσελ Χούρβιτς Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μπέιτμαν, Μαίκλ Σέρα, Τζέφρι Ταμπόρ, Τζέσικα Γουόλτερς, Γουίλ Αρνέτ, Πόρσια ντε Ρόσι Η δυσλειτουργική οικογένεια Bluth βρίσκεται ξαφνικά άφραγκη με τα, συνηθισμένα στη χλιδή, μέλη της να αντιδρούν πολύ απρόβλεπτα στη νέα τάξη πραγμάτων. Ο Michael, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας είναι ταυτόχρονα ο πιο προσγειωμένος και προσπαθεί να επαναφέρει μέσα από τη σκληρή δουλειά, την οικογένεια στην πρότερη οικονομική της κατάσταση. Μια κατάσταση από την οποία πιο ζημιωμένος έχει βγει ο πατέρας, George Sr., που βρίσκεται από τη μία μέρα στην άλλη φυλακισμένος για οικονομική απάτη. Ο 5ος κύκλος Arrested Development βρίσκει την οικογένεια Bluth, με αρχηγό τη Lucille, να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ξαφνική επιτυχίας της καμπάνιας της Lindsay για μια θέση στο Κογκρέσο.

Οι έξι αδελφές

ΕΡΤ2, 14:30 Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα, Ίνμα Τορέντ Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε, Μαριόνα Τένα, Σίλια Φρεϊχέιρο, Μαρία Κάστρο, Καντέλα Σεράτ, Κάρλα Ντίαζ, Άλεξ Αδροβέρ Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Abduction

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Τζον Σίνγκλετον Πρωταγωνιστούν: Λίλι Κόλινς, Μάικλ Νίκβιστ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τέιλορ Λότνερ, Άλφρεντ Μολίνα, Τζέισον Άιζακς, Μαρία Μπέλο Διάρκεια: 96′ Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ο Νέιθαν Χάρπερ έχει την περίεργη αίσθηση ότι ζει μια ζωή δανεική. Όταν ανακαλύπτει μια παιδική φωτογραφία του σε ένα website με αγνοούμενα πρόσωπα, οι πιο σκοτεινοί του φόβοι γίνονται πραγματικότητα: συνειδητοποιεί ότι οι υποτιθέμενοι γονείς του δεν είναι οι πραγματικοί και ότι ολόκληρη η ζωή του είναι ένα καλοσχεδιασμένο ψέμα. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!