Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Δύο αδελφές μένουν στο ναυτονήσι της Άνδρου, της δεκαετίας του ’30 και ένα καλά κρυμμένο μυστικό ορίζει τη ζωή τους. Ο κυνηγός Άλαν Κουότερμαν σχηματίζει μια συμμαχία για να αποτρέψει τα σατανικά σχέδια ενός αρχιεγκληματία. Λίγο μετά, ένας 5χρονος φτάνει στην άκρη του γαλαξία για να βρει τον πατέρα του και ο ποιητής Ιωσήφ Βεντούρας μιλάει για τη μαγική δύναμη της απώλειας. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Μικρά Αγγλία

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης Διάρκεια: 160′

[sidequote] Στο Vodafone TV απολαμβάνετε και ελληνικές ταινίες! Δείτε την Μικρά Αγγλία[/sidequote] Η 20χρονη Όρσα είναι παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ. Κλειστός χαρακτήρας δεν αποκαλύπτει το μυστικό της σε κανέναν. Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα, δυναμική και γεμάτη όνειρα, θέλει να φύγει από την Άνδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται. Για τη μητέρα τους, Μίνα, σύζυγο καπετάνιου που προτιμά το Ατλάντικ Σουρ από το σπίτι του, ο έρωτας είναι κακός μπελάς και πόνος. Παρακάμπτοντας τα αισθήματα των κοριτσιών της, συνωμοτεί, αξιοποιεί γνωριμίες και τις παντρεύει με γνώμονα το συμφέρον. Την Όρσα, με τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη και λίγο αργότερα τη Μόσχα, με τον καπετάνιο πλέον, Σπύρο. Άθελά της, ναρκοθετεί το ίδιο της το σπιτικό. Το διώροφο που έχτισε με τα εμβάσματα του άντρα της. Στο κάτω σπίτι η Όρσα. Στο πάνω η Μόσχα.

A Wrinkle in Time

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Άβα Ντιβερνέι Πρωταγωνιστούν: Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν, Ζακ Γαλιφιανάκης Διάρκεια: 149′ Η ταινία ακολουθεί τη Meg, τον 5χρονο πανέξυπνο αδερφό της Charles και τον φίλο τους από το σχολείο Calvin. Το ταξίδι της παρέας έχει ως στόχο την ανεύρεση του πατέρα της Meg και του Charles και για αυτόν τους το στόχο θα οδηγηθούν στην άκρη του γαλαξία και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία δύναμη γνωστή ως The Black Thing.

Η Συμμαχία

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Στίβεν Νόριγκτον Πρωταγωνιστούν: Σον Κόνερι, Στιούαρτ Τάουνσεντ, Πέτα Γουίλσον, Σέιν Γουέστ Διάρκεια: 99′ Η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα, τεράστια απειλή. Ο παρανοϊκός Φάντομ, σχεδιάζει να μποϊκοτάρει τη σύσκεψη κορυφής των ηγετών όλου του κόσμου, στήνοντας μια αλυσιδωτή καταστροφική εγκατάσταση από φονικές εκρήξεις. Ο βετεράνος της δράσης, Άλαν Κουότερμεϊν αποφασίζει να αντιδράσει. Οργανώνει και καθοδηγεί μια ομάδα από υπερ-ήρωες εναντίον του Φάντομ.

Το Μαγικό των Ανθρώπων

ΕΡΤ2, 23:00 Σκηνοθεσία: Πέννυ Παναγιωτοπούλου «Ιωσήφ Βεντούρας. Η μαγική δύναμη της λέξης. Γράφουμε ως επιζώντες ενός ναυαγίου». Ένα πεντάχρονο Εβραιόπουλο από τα Χανιά το 1942 φυγαδεύεται με την οικογένειά του και μ’ ένα μικρό καΐκι φτάνει στον Πειραιά. Ο Ιωσήφ Βεντούρας μεγάλωσε, επέζησε, έγραψε ποίηση. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!