Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Ένα μικρό κορίτσι γνωρίζει έναν παράξενο, αλλά τρυφερό γερο-αεροπόρο που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Το ατύχημα ενός ερευνητή του εγκληματολογικού του δίνει την υπεράνθρωπη δύναμη της σούπερ ταχύτητας. Μια κορυφαία σεφ μάς ξεναγεί σε κάποια από τα καλύτερα καφέ της Νέας Ζηλανδίας και η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Little Prince

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μαρκ Όσμπορν Διάρκεια: 108′

[sidequote]Απολαύστε την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα στο Vodafone TV[/sidequote] Ανακαλύψτε ξανά μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια Το Μικρό Κορίτσι, που η αγχωτική μητέρα του το προορίζει για το καλύτερο κολλέγιο της πόλης. Μόνη του διέξοδος είναι ο εκκεντρικός και καλόκαρδος γείτονας, ο Αεροπόρος, που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητα του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

The Flash

Star, 13:00 Πρωταγωνιστούν: Γκραντ Γκάστιν, Κάντις Πάτον, Ρικ Κόσνετ, Ντάνιελ Πάναμπεϊκερ, Κάρλος Βαλντές, Τομ Καβάνο, Τζέσι Λ. Μάρτιν Διάρκεια:40′ Αφού έγινε μάρτυρας τού υπερφυσικού φόνου της μητέρας του και την εσφαλμένη κατηγορία του πατέρα του για τον φόνο, ο Μπάρρυ Άλλεν τίθεται υπό την κηδεμονία τού Ντεντέκτιβ Τζο Γουέστ και της οικογενείας του. Ο Άλλεν γίνεται ένας πανέξυπνος, μα κοινωνικά άβολος, ερευνητής του εγκληματολογικού του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης Σέντραλ. Δεκατέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του ένας μοριακός επιταχυντής παθαίνει βλάβη κατά την διάρκεια δημόσιας αποκάλυψής του, λούζοντας το κέντρο της πόλης με μία χωρίς προηγούμενο μορφή ραδιενέργειας που προκαλεί μία ισχυρή καταιγίδα.

Μυστικά Καφέ

ΕΡΤ2, 14:00 Η Tζούλι Λε Κλερκ είναι κορυφαία σεφ, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και πρώην ιδιοκτήτρια καφέ και μας ξεναγεί σε κάποια από τα καλύτερα καφέ της Νέας Ζηλανδίας. Μιλά με τους ιδιοκτήτες που διηγούνται πώς ξεκίνησαν και ποια είναι τα διάσημα πιάτα τους, όπως και τα μυστικά πίσω τους.

Άρσεναλ – Τσέλσι

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 22:05 Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Τσέλσι για το International Champions Cup. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!