Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Μια πολυεθνική επιχείρηση των νατοϊκών δυνάμεων με drones αναγνωρίζει στο Ναϊρόμπι τρεις καταζητούμενους, έτοιμους για τρομοκρατικό χτύπημα. Λίγο μετά, στη Μαδρίτη του 1920 έξι αδελφές αναλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ ενώ όταν ο σύζυγός της δολοφονείται στο Παρίσι, η Ρετζίνα ανακαλύπτει ότι εκείνος ήταν πράκτορας Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Eye In The Sky

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία:  Γκάβιν Χουντ Πρωταγωνιστούν: Έλεν Μίρεν, Άαρον Πολ, Άλαν Ρίκμαν Διάρκεια: 102′

[sidequote]Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία Eye In The Sky[/sidequote] Η συνταγματάρχης Katherine Powell είναι επικεφαλής μιας βάσης στο Λονδίνο που ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες και χρησιμοποιεί drones για την περάτωση των επιχειρήσεών της. Στην τρέχουσα ατζέντα βρίσκεται η σύλληψη επικίνδυνων τρομοκρατών, στο Ναϊρόμπι, στην Κένυα. Το σκηνικό κλιμακώνεται, όταν οι συνθήκες επιτάσσουν η απλή σύλληψη να μετατραπεί σε εξολόθρευση, αφού οι τρομοκράτες ετοιμάζονται άμεσα για αποστολές αυτοκτονίας. Από τη βάση του στη Νεβάδα, ο πιλότος drone Steve Watts είναι έτοιμος να αφανίσει τους στόχους, όταν ένα 9χρονο κοριτσάκι εμφανίζεται απροσδόκητα κοντά στη ζώνη πυρός. Με τον κίνδυνο των απρόβλεπτων παράπλευρων απωλειών να μπαίνουν στην εξίσωση, αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση θα πρέπει να σταθμίσει πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα και τις συνέπειές τους.

Οι έξι αδελφές

ΕΡΤ2, 18:00 Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα, Ίνμα Τορέντ Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε, Μαριόνα Τένα, Σίλια Φρεϊχέιρο, Μαρία Κάστρο, Καντέλα Σεράτ, Κάρλα Ντίαζ, Άλεξ Αδροβέρ Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

ΑΕΚ – Γαλατάσαραϊ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 20:00 H ΑΕΚ υποδέχεται τη Γαλατασαράι σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και αποτελεί την πρόβα τζενεράλε των πρωταθλητών πριν από τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Διαζύγιο Θανάτου

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέμι Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τεντ Λεβίν, Θάντι Νιούτον, Τιμ Ρόμπινς, Σαρλ Αζναβούρ Διάρκεια: 94′ Η Ρέτζι βρίσκεται στο Παρίσι και σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα της, Τσαρλς. Όταν  πληροφορείται τον θάνατό του, σύντομα η Ρέτζι καταλαβαίνει ότι εκείνος ζούσε διπλή ζωή καθώς γίνεται η ίδια στόχος μίας αδίστακτης συμμορίας. Με τη βοήθεια του μυστηριώδη Τζόσουα Πίτερς και του κυβερνητικό πράκτορα Μπαρτόλομιου, η Ρέτζι έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια για τη μυστική ζωή του άντρα της… Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!