Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Ο Τζέισον Μπορν αποφασίζει να βρει τους υπευθύνους της δολοφονίας ενός Βρετανού δημοσιογράφου, ενώ η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει τη Μάνστεστερ Σίτι. Ο Γουίνι το αρκουδάκι και η υπόλοιπη παρέα καλωσορίζουν ένα νέο μέλος και ένα ανερχόμενο στέλεχος της αστυνομίας, είναι στην πραγματικότητα πληροφοριοδότης του αρχηγού του υπόκοσμου της Βοστόνης. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Bourne Ultimatum

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Πολ Γκρίνγκρας Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Τζόαν Άλεν, Τζούλια Στάιλς, Ντέιβιντ Στράδερν Διάρκεια: 120′ [sidequote]Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία The Bourne Ultimatum[/sidequote] Ο Jason Bourne βρίσκεται ακόμα στη Μόσχα, όπου είχε επισκεφτεί την κόρη του θύματος της πρώτης του αποστολής για να της εξομολογηθεί την αλήθεια για το θάνατο των γονιών της. Και για μια ακόμη φορά, προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία που τον έχει περικυκλώσει. Στο μεταξύ, ένας άγγλος δημοσιογράφος της Guardian που ερευνά την υπόθεση και γράφει για τον Bourne τραβά την προσοχή της CIA επειδή αναφέρει σε μια τηλεφωνική συνομιλία τη μυστική επιχείρηση «Blackbriar». Ο Bourne τον πλησιάζει στο Λονδίνο και κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από τους δολοφόνους της CIA, αλλά δυστυχώς η απόπειρα έχει άσχημο τέλος για τον πανικόβλητο δημοσιογράφο. Καταλαβαίνοντας ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουν ήσυχο, ο δαιμόνιος πράκτορας αρχίζει την τελική αντεπίθεση που θα τον οδηγήσει στην Ισπανία, και από κει στην Ταγγέρη και πίσω στη Νέα Υόρκη για την τελική πράξη του δράματος.

Μπάγερν Μονάχου – Μάνστεστερ Σίτι

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 02:05 Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει τη Μάνστεστερ Σίτι για το International Champions Cup.

Οι φίλοι μου Τίγρης και Γουίνι

Alpha, 07:30 Ο Γουίνι το αρκουδάκι, ο Τίγρης και η υπόλοιπη παρέα καλωσορίζουν ένα νέο μέλος, την εξάχρονη Ντάρμπυ. Εύστροφη, περιπετειώδης, αλλά και στοργική με την ομάδα των μικρών μας φίλων, η Ντάρμπυ δεν αργεί να ξεχωρίσει ανάμεσά τους και να αναλάβει την αρχηγία στις καθημερινές αποστολές. Σύντομα, θα σχηματίσει μαζί με τον Γουίνι και τον Τίγρη την ομάδα των Σούπερ Λαγωνικών, έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία και κάθε πρόβλημα, από το πώς ξεκίνησε η ζωή των πεταλούδων έως το πιο περίπλοκο εμπόδιο στην καθημερινότητά της ομάδας.

Ο Πληροφοριοδότης

Star, 23:15 Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ματ Ντέιμον, Τζακ Νίκολσον, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μάρτιν Σιν, Ρέι Γουίνστον Διάρκεια: 145′ Προκειμένου να διατηρήσει την παντοδυναμία του, αρκετά χρόνια πριν, ένας πανίσχυρος άνδρας της Ιρλανδικής Μαφίας, είχε τοποθετήσει μέσα στους κόλπους της Αστυνομικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης  μια ομάδα από τους πιο εξέχοντες και χαρισματικούς νεαρούς άνδρες του.Σκοπός του ήταν να αναρριχηθούν στην ιεραρχία της αστυνομίας και να αποτελέσουν στο μέλλον, τους πιο πιστούς πληροφοριοδότες του. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!