Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Σπάιντερμαν, ενώ αποκαλύπτονται τα μυστικά της τρίτης ηγεμονικής δύναμης της αρχαιότητας. Λίγο μετά, ο Έντμουντ και η Λούσι Πέβενσι επιστρέφουν στη Νάρνια για να συναντήσουν τον πρίγκιπα Κάσπιαν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Spider-Man 3

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι Πρωταγωνιστούν: Τόμπι Μαγκουάιρ, Κίρστεν Ντανστ, Τζέιμς Φράνκο, Τόμας Χέιντεν Τσερτς Διάρκεια: 140′ [sidequote] Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία Spider-Man 3[/sidequote] Ο άνθρωπος – αράχνη ανακηρύσσεται ήρωας της πόλης, τα προβλήματά του, όμως, συσσωρεύονται. Ο φίλος του Χάρι γίνεται ο νέος Γκόμπλιν, ο Σάντμαν είναι μια ανίκητη καινούργια απειλή, ο ίδιος μετατρέπεται στον σκοτεινό, μαυροφορεμένο Σπάιντερμαν, ενώ η Μέρι Τζέιν αποφασίζει να τον χωρίσει γιατί την παραμελεί.

Close Up «Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών – Η κιβωτός του πολιτισμού της Βοιωτίας»

ΕΡΤ2, 17:00 Σκηνοθεσία: Μιχάλης Λυκούδης Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών – Η κιβωτός του πολιτισμού της Βοιωτίας είναι το θέμα της σειράς ντοκιμαντέρ «Close Up». Θήβα: η τρίτη ηγεμονική δύναμη της αρχαιότητας (Αθήνα, Σπάρτη, Θήβα). Μέσα από έναν κύκλο ιστορικών αποδείξεων (ανασκαφικά ευρήματα αρχαιότερα, αλλά και νεότερα) και μυθικών πεποιθήσεων (ο Θηβαϊκός κύκλος στην αρχαία τραγωδία), το ντοκιμαντέρ μας εισάγει στον πολιτισμό της Βοιωτίας, όπως αυτός αποτυπώνεται στα μοναδικά εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών.

Το Χρονικό της Νάρνια – Ο Ταξιδιώτης της Αυγής

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ Πρωταγωνιστούν: Μπεν Μπαρνς, Σκάνταρ Κέινς, Τζόρτζι Χένλεϊ, Γουίλ Πάουλτερ, Λόρα Μπρεντ, Γκάρι Σουΐτ Διάρκεια: 115′ Τα γεγονότα της ταινίας λαμβάνουν χώρα περίπου 3 «ναρνιακά» χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο φιλμ, «Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Πρίγκηπας Κάσπιαν». Ενώ τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της οικογένειας Πέβενσι βρίσκονται μακριά, τα μικρότερα, η Λούσι και ο Έντμουντ, επισκέπτονται, χωρίς τη θέλησή τους, έναν συγγενή τους, που μένει κοντά στο Κέμπριτζ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 23:55 Ζήσε την ένταση του μεγάλου αγγλικού ντέρμπι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ από το κανάλι Novasports 1HD στις 23:55. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!