Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Πέντε εξωγήινοι βρίσκονται τυχαία στη γη, ενώ οι «Τοπικές Κουζίνες» ταξιδεύουν στην Καστάνιτσα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκεζτέπε και μια γυναίκα γίνεται… πιστολάς όταν ο άντρας της επιστρέφει σπίτι βαριά πληγωμένος, με μια αδίστακτη συμμορία στο κατόπι του. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Space Goofs

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις περιπέτειες πέντε εξωγήινων μέσω του Vodafone TV Πέντε εξωγήινοι προσγειώνονται αναγκαστικά στη γη. Χωρίς κανένα τρόπο να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, προσπαθούν να κατανοήσουν τη ζωή στη γη μέσα από ένα ενοικιαζόμενο σπίτι.

Τοπικές Κουζίνες: «Κάστανα Καστάνιτσας»

ΕΡΤ2, 18:30 Σκηνοθεσία: Βασίλης Βασιλειάδης Οι «Τοπικές Κουζίνες» ανεβαίνουν στα 840 μέτρα, σε μια κρυμμένη και καταπράσινη πλαγιά του Πάρνωνα για να επισκεφτούν την Καστάνιτσα. Βρίσκεται εκεί απομονωμένη και αγέρωχη από τον 6ο μ.Χ. αιώνα και αποτελεί έναν από τους ομορφότερους διατηρητέους οικισμούς της Πελοποννήσου με λευκά πετρόκτιστα σπίτια και επιβλητικά πυργόσπιτα. Πήρε το χρώμα της από τον ασβέστη και το όνομά της από το κάστανο, το πιο ξακουστό της προϊόν.

Γκεζτέπε – Ολυμπιακός

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 19:00 Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Γκεζτέπε σε μια φιλική αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το κανάλι Novasports 1HD στις 19:00.

Η Τζέιν Πήρε Το Όπλο Της

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο’ Κόνορ Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Τζόελ Έτζερτον, Ροντρίγκο Σαντόρο Διάρκεια: 87′ Η Τζέιν ζει σε μια απομονωμένη φάρμα στην Άγρια Δύσης με τον σύζυγό της, Μπιλ, και τη μικρή τους κόρη. Όταν ο Μπιλ επιστρέφει βαριά τραυματισμένος στο σπίτι τους μετά από μια συνάντηση με τον αμείλικτο Τζον Μπίσοπ και τη συμμορία του, η Τζέιν ξέρει ότι ο Μπίσοπ δεν θα σταματήσει μέχρι να τους δει όλους νεκρούς. Απελπισμένη αλλά και αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένειά της, στρέφεται για βοήθεια στον Νταν, έναν άνδρα, που σημάδεψε το παρελθόν της. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!