Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Δύο ζευγάρια καλούνται να επιβιώσουν σε αντίξοες καιρικές καταστάσεις για να ανακαλύψουν ένα θησαυρό ενώ οι γείτονες Ακαντού και Λυκούργος μοιράζονται έναν κοινό τοίχο με μυστικά περάσματα. Η ζωή του Μπάμπη θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά, ενώ η βραδιά κλείνει με την Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Numb

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζέισον Ρ. Γκουντ Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Μπάμπερ, Μαρί Αυγερόπουλος, Άλεξ Πόνοβιτς Διάρκεια: 90′ [sidequote]Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία Numb[/sidequote] Όταν ένα ζευγάρι σε οικονομική απόγνωση θα μάθει για έναν κρυμμένο θησαυρό που κρύβεται σε ένα απομονωμένο σημείο ενός χιονισμένου βουνού, θα αναγκαστεί να συμμαχήσει με ένα μυστήριο ζευγάρι που κάνει ωτοστόπ, προκειμένου να επιβιώσουν σε άγριες συνθήκες και αντίξοες καιρικές καταστάσεις, ώστε να ανακαλύψουν τελικά τον θησαυρό. Ένα περιπετειώδες θρίλερ που φέρνει τους πρωταγωνιστές του αντιμέτωπους με απρόβλεπτες καταστάσεις που δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές τους.

Άκατα μάκατα

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες των ζουζουνιών μέσω του Vodafone TV Η Ακαντού αποφασίζει να επιστρέψει στην Ακαδημία για να πάρει το ανώτατο πτυχίο Νεραϊδομαγείας και να μπορεί να πραγματοποιεί τις ευχές των άλλων. Το σπίτι της φιλοξενεί προσωρινά τη φίλη της Ζούμπι Ζου, η οποία αναλαμβάνει να κάνει παρέα στον αγαπημένο κατεργάρη γείτονα της Ακαντού, Λυκούργο. Από την Ακαδημία, η Ακαντού αναθέτει στον Λυκούργο και την Ζούμπι Ζου εβδομαδιαίες αποστολές, τις οποίες εκείνοι καλούνται να ολοκληρώσουν με τη βοήθεια των Ζουζουνιών, στον κόσμο των οποίων μπορούν να μπουν με το πάτημα ενός κουμπιού στο μαγικό ραδιοφωνάκι της Ακαντού.

Στα Καλά Καθούμενα

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άννα Μαρία Παπαχαλαράμπους, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Διάρκεια: 88′ Η ζωή του Μπάμπη θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντησή του με την ωραία και δυναμική Αθηνά. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, ανάμεσα στις οποίες ένα πιάνο που κρύβει έναν μεγάλο θησαυρό, μια γυναίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά τον έρωτα…

Λίβερπουλ – Ντόρτμουντ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 23:05 Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ στο φημισμένο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου International Champions Cup 2018. Δείτε τον αγώνα που θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD στις 23:05. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!