Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Η επανένωση δύο φιλενάδων φέρνει στην επιφάνεια τις πιο καταστροφικές τάσεις τους. Λίγο μετά, ένας μολυσματικός μικροοργανισμός τροποποιεί το γενετικό κώδικα των ζώων, με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να αποκτούν γιγάντιο μέγεθος και τρομακτική δύναμη. Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν και η βραδιά κλείνει με τον Χάρι Πότερ να καταφτάνει στο Χόγκουαρτς, το οποίο φυλάσσουν οι τρομακτικοί Παράφρονες. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Thoroughbreds

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Κόρι Φίνλει Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κουκ, Άνια Τέιλορ Τζόι, Άντον Γέλτσιν Διάρκεια: 133′ [sidequote]Thoroughbreds: Μην την χάσετε στο Vodafone TV! [/sidequote] Οι παιδικές φίλες Lily και Amanda ενώνονται ξανά στο προαστιακό Connecticut, ύστερα απο πολλά χρόνια. Η Lily έχει εξελιχθεί σε μια αριστοκρατική έφηβη που σπουδάζει σε ένα πολυτελές ιδιωτικό σχολείο. Η Amanda έχει αποκτήσει το δικό της μοναδικό ύφος, με κόστος όμως την κοινωνική της περιθωριοποίηση. Αν και αρχικά τα δύο κορίτσια βρίσκονται σε κόντρα, σύντομα το δίδυμο δένεται ξανά χάρις στο μένος της Lily για τον καταπιεστικό πατριό της και η φιλία τους αναπτύσσεται ξανά, φέρνωντας στην επιφάνεια τις πιο καταστροφικές τάσεις τους. Οι φιλοδοξίες τους θα τις ωθήσουν να προσλάβουν τον Tim, έναν τοπικό απατεώνα που θα τις βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις ζωές τους.

Rampage

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέικ Λέισι, Τζο Μανγκανιέλο και Τζέφρι Ντιν Μόργκαν Διάρκεια: 107′

[sidequote]Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία Rampage[/sidequote] Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε, ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 17:05 Οι κορυφαίες ομάδες του κόσμου δίνουν ραντεβού στο φημισμένο διεθνές φιλικό τουρνουά International Champions Cup για μοναδικό θέαμα από τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη! Δείτε τον αγώνα που διεξάγεται στην Αυστρία και θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD στις 17:05.

Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν

Star, 23:45 Σκηνοθεσία:Αλφόνσο Κουαρόν Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Γκάρι Όλντμαν, Ρούπερτ Γκρίντ, Έμα Γουάτσον, Άλαν Ρίκμαν, Ντέιβιντ Θιούλις, Μάικλ Γκαμπόν Διάρκεια: 125′ Οι καλοκαιρινές διακοπές του Χάρι Πότερ στο σπίτι των αχώνευτων συγγενών του Ντάρσλι, είναι αβάσταχτες όσο ποτέ άλλοτε. Η απρόσμενη επίσκεψη της εκνευριστικής θείας Μαρτζ έχει αναπάντεχη κατάληξη καθώς, σε μια ξαφνική έκρηξη οργής, ο Χάρι Πότερ χρησιμοποιεί τις μαγικές του δυνάμεις για να την… φουσκώσει σαν μπαλόνι και να την εκτοξεύσει στον ουρανό! Όμως ο όρκος που έχει δώσει στο Χόγκουαρτς είναι σαφής: ένας μάγος δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές του δυνάμεις στον πραγματικό κόσμο. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!