Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Ένας διευθυντής τηλεφωνικού κέντρου έχει τέτοιο πάθος με το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή του και η Ακαντού και ο Λυκούργος μαθαίνουν στα παιδιά τα χρώματα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τη Θες Σπορτ Τεσεντέρλο και ένας πρώην ακτιβιστής αναλαμβάνει και πάλι δράση στην Αγγλία του 2027, κι ενώ η στειρότητα απειλεί με εξαφάνιση το ανθρώπινο γένος. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

El fútbol o yo

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μάρκος Καρνεβάλε Πρωταγωνιστούν: Aντριάν Σουάρ, Χουλιέτα Ντίαζ Διάρκεια: 100′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία El fútbol o yo[/sidequote] Ο Πέδρο, διευθυντής τηλεφωνικού κέντρου σε εταιρεία παροχής ιατρικών υπηρεσιών, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο. Παρακολουθεί ανελλιπώς όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου κι αν βρίσκεται – στον δρόμο, στη δουλειά, στο σπίτι, ακόμη και στις αργίες. Υποστηρίζει όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως ομίλου ή εθνικότητας. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο τον ακολουθεί από την παιδική του ηλικία, τώρα όμως είναι παντρεμένος με δύο κόρες και ξαφνικά, χωρίς να το συνειδητοποιήσει, αυτή η εμμονή του θα αποκτήσει τον πρώτο ρόλο στη ζωή του οδηγώντας τον στον χωρισμό με τη γυναίκα του και στην απόλυση από την εργασία του. Τότε θα προσπαθήσει να βρει τη θεραπεία για τον εθισμό του, ώστε να ξανακερδίσει την καρδιά της συζύγου του. Τα πράγματα όμως θα είναι πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε…

Ακαντού και Λυκούργος – Μαθαίνουμε τα Χρώματα

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες της Ακαντού και του Λυκούργου μέσω του Vodafone TV j09hj0 Η Ακαντού και ο Λυκούργος μαθαίνουν τα χρώματα στα παιδιά. Κάθε φορά μαθαίνουν  και ένα καινούριο χρώμα!

Ολυμπιακός – Θες Σπορτ Τεσεντέρλο

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 20:00 1931358 Έναν ακόμη φιλικό αγώνα ενόψει της νέας σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο Βέλγιο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Θες Σπορτ Τεσεντέρλο, σε ένα ματς που ξεκινάει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD.

Τα Παιδιά των Ανθρώπων

Star, 23:15 Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν Πρωταγωνιστούν: Κλάιβ Όουεν, Τζουλιάν Μουρ, Μάικλ Κέιν Διάρκεια: 97′ 687ιολο Το 2027 ο κόσμος έχει βυθιστεί στην αναρχία καθώς η γονιμότητα των ανθρώπων έχει φτάσει σε μηδενικά επίπεδα από έναν ιό και αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια ισορροπία. Ο νεαρότερος άνθρωπος του πλανήτη, πέφτει θύμα δολοφονίας στα δεκαοκτώ του και η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει προοπτική σταδιακής εξαφάνισης. Με φόντο ένα Λονδίνο, που σπαράσσεται από τη βία, την εγκληματικότητα και τον πόλεμο αντιμαχόμενων εθνικιστικών φατριών, ένας απογοητευμένος πρώην ακτιβιστής, που έχει γίνει γραφειοκράτης αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του. Προστατεύει την τελευταία ελπίδα για τη συνέχεια της ανθρωπότητας, μία έγκυο γυναίκα, που θα γίνει αντικείμενο ερευνών από τους επιστήμονες…. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Και για να απολαύσεις τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου και ελληνικού ποδοσφαίρου, τα μάτια σου εδώ. Δες μέσα από τα κανάλια Novasports & Εurosport αγαπημένες ομάδες, μεγάλα παιχνίδια, εντυπωσιακές φάσεις και μοναδικά γκολ από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές και αθλητικές διοργανώσεις. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν.