Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Μια νεαρή επιστήμονας ταξιδεύει στην Ινδία για να πουλήσει το γενετικά τροποποιημένο ρύζι που δημιούργησε και ένα κοριτσίστικο συγκρότημα κυνηγά το όνειρό του παρά τις δυσκολίες. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας ενώ στη Μαδρίτη του 1920 έξι αδελφές αναλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Basmati Blues

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Νταν Μπάρον Πρωταγωνιστούν: Μπρι Λάρσον, Ούτκαρς Άμπουντκαρ, Ντόναλντ Σάδερλαντ Διάρκεια: 102′

[sidequote] Απολαύστε στο Vodafone TV τη ταινία: Basmati Blues[/sidequote] Μια ικανή, νεαρή επιστήμονας εγκαταλείπει τη θέση της στο εργαστήριο της εταιρείας για την οποία δουλεύει, όταν ο Γενικός Διευθυντής την στέλνει στην Ινδία για να πουλήσει το γενετικά τροποποιημένο ρύζι που δημιούργησε. Αυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει είναι ότι το προϊόν αυτό στην πραγματικότητα καταστρέφει τους αγρότες της περιοχής αντί να τους βοηθάει, όπως η ίδια νομίζει. Η ζωή της θα αναστατωθεί όταν θα ανακαλύψει την αλήθεια ενώ θα ερωτευτεί και έναν ντόπιο.

Kuu Kuu Harajuku

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες του κοριτσίστικου συγκροτήματος HJ5 στο Vodafone TV! Kuu-Kuu-Harajuku-post H G, η Love, η Angel, η Music και η Baby είναι καλύτερες φίλες και αποτελούν το σούπερ – cool – κοριτσίστικο συγκρότημα, τις HJ5. Πρέπει πάντα να δουλεύουν μαζί για να ρυθμίζουν τα πράγματα και να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρό τους Αλλά χάρη στον Rudie, τον αγαπητό και γκαφατζή μάνατζερ τους, κάθε συναυλία τους καταλήγει σε ένα χάος με πολύ γέλιο!

ΑΕΚ – ΑΕΚ Λάρνακας

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο Novasports 2HD στις 17:00 ΑΕΚ [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα [/sidequote] Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει… την ΑΕΚ, αυτήν της Κύπρου, στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της νέας σεζόν και το ματς με τη συνονόματη είναι ακόμη μια ευκαιρία.    

Οι έξι αδελφές

ΕΡΤ2, 21:00 Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα, Ίνμα Τορέντ Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε, Μαριόνα Τένα, Σίλια Φρεϊχέιρο, Μαρία Κάστρο, Καντέλα Σεράτ, Κάρλα Ντίαζ, Άλεξ Αδροβέρ εξι αδελφες Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Και για να απολαύσεις τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου και ελληνικού ποδοσφαίρου, τα μάτια σου εδώ. Δες μέσα από τα κανάλια Novasports & Εurosport αγαπημένες ομάδες, μεγάλα παιχνίδια, εντυπωσιακές φάσεις και μοναδικά γκολ από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές και αθλητικές διοργανώσεις. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν.