Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Μια δυναμική γυναίκα βρίσκεται παρά τη θέλησή της κλεισμένη σε μία ψυχιατρική κλινική και μια παρέα πέντε φίλων χαρίζει άφθονο γέλιο με το έξυπνο χιούμορ τους. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη βελγική Γκενκ και λίγο μετά το διαζύγιο της, μια μητέρα ερωτεύεται τον όμορφο νέο που μόλις μετακόμισε απέναντι της. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Unsane

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ Πρωταγωνιστούν: Κλερ Φόι, Τζόσουα Λέοναρντ, Τζούνο Τεμπλ, Έιμι Ίρβινγκ Διάρκεια: 98′ Unsane [sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία Unsane[/sidequote] Η Σόγιερ Βαλεντίνι μετακόμισε από την Βοστόνη στην Πενσιλβάνια για να κάνει μια νέα αρχή. Η οικογένεια και οι φίλοι της βρίσκονται μακριά και δυσκολεύεται σχετικά να προσαρμοστεί, ενώ υποφέρει από έναν stalker που έχει εμμονή μαζί της. Όταν βρεθεί – χωρίς να το επιδιώξει – κλεισμένη σε μία ψυχιατρική κλινική, θα κληθεί να αποδείξει πως δεν είναι τρελή, κάτι καθόλου εύκολο.

How I Met Your Mother

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια από όλους τους διαθέσιμους κύκλους της σειράς (από τον 1ο μέχρι και τον 9ο) με την υπηρεσία FOX+ του Vodafone TV Σκηνοθεσία: Πάμελα Φρίμαν Πρωταγωνιστούν: Τζος Ράντνορ, Τζέισον Σίγκελ, Κόμπι Σμόλντερς, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Άλισον Χάνιγκαν How I Met Your Mother Το έτος 2030, ο Ted αποφασίζει να αφηγηθεί στον γιο και την κόρη του τα γεγονότα που οδήγησαν στη συνάντησή του με τη μητέρα τους. Έτσι αρχίζει να ξετυλίγει το νήμα μιας απολαυστικής ιστορίας γεμάτης ρομαντισμό, διασκέδαση και απρόοπτα, που προκαλούν αβίαστα γέλιο.

ΠΑΟΚ – Γκενκ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 19:00 ΠΑΟΚ   [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα [/sidequote] Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την προσεχή σεζόν και ιδίως για τα παιχνίδια με τη Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο «δικέφαλος» του Βορρά αντιμετωπίζει την Γκενκ, ένα ματς με ώρα έναρξης τις 19:00, που θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD.

     

Το αγόρι της διπλανής πόρτας

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζον Κόρμπετ, Ράιαν Γκούζμαν, Ίαν Νέλσον Διάρκεια: 84′ boynextdoor Η Κλερ, δασκάλα γυμνασίου, έχει μόλις χωρίσει από τον άπιστο άντρα της. Όταν ένα όμορφο και χαρισματικό 19χρονο αγόρι, ο Νόα, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα,  η Κλερ, σε μια στιγμή αδυναμίας, υποκύπτει στην ερωτική της επιθυμία για εκείνον και περνούν μια νύχτα πάθους μαζί. Όταν εκείνη καταλαβαίνει το λάθος της και επιχειρεί να τερματίσει τη σχέση τους, ο Νόα οδηγείται σε μια επικίνδυνη, βίαιη εμμονή, σπρώχνοντάς την Κλερ εκτός ορίων. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Και για να απολαύσεις τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου και ελληνικού ποδοσφαίρου, τα μάτια σου εδώ. Δες μέσα από τα κανάλια Novasports & Εurosport αγαπημένες ομάδες, μεγάλα παιχνίδια, εντυπωσιακές φάσεις και μοναδικά γκολ από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές και αθλητικές διοργανώσεις. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν.