Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Μια πενταμελής οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα που επιτίθενται σε οτιδήποτε κάνει θόρυβο. Γυμνό, σεξ, ναρκωτικά και δράματα κυριαρχούν ανάμεσα στους γαλαζοαίματους, κορυφαίοι τενίστες αγωνίζονται στο Wimbledon και ο επιστήμονας Τζορ-Ελ στέλνει στη Γη ένα διαστημόπλοιο με το νεογέννητο γιο του. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

A Quiet Place

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Μπλαντ, Τζον Κραζίνσκι, Νόα Τζουπ, Μίλισεντ Σίμοντς Διάρκεια: 90′

[sidequote]A Quiet Place: Μην την χάσετε στο Vodafone TV! [/sidequote] Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Μένουν σε ένα ήσυχο και απομονωμένο αγρόκτημα στο δάσος, χρησιμοποιούν τη γλώσσα των κωφαλάλων, δεν κάνουν τον παραμικρό ήχο. Ο λόγος είναι τρομακτικά απλός: εάν δεν μπορούν να σε ακούσουν, δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου. Όμως τελικά ο ήχος έρχεται από ένα μικρό ολέθριο λάθος…

The Royals

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 3ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μαρκ Σουάν Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Τζόαν Κόλινς, Βίνσεντ Ρίγκαν The Royals Η Elizabeth Hurley υποδύεται την όμορφη βασίλισσα Helena που προσπαθεί να κρύψει τα σκοτεινά μυστικά της βασιλικής οικογένειας που ζει στο σημερινό Λονδίνο και ο Vincent Regan υποδύεται τον βασιλιά Simon που ζητά από το κοινοβούλιο να καταργήσει τη μοναρχία.

Wimbledon

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες στο Vodafone TV, μέσα από τα κανάλια Novasports 1HD, Novasports 2HD και Novasports 3HD από τις 15:00 Wimbledon Στην τελική ευθεία μπαίνει το ιστορικό Grand Slam του Γουίμπλεντον με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου να αγωνίζονται για το τρόπαιο, το οποίο πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Άνθρωπος από Ατσάλι

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ Πρωταγωνιστούν: Χένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Σάνον, Νταϊάν Λέιν, Ράσελ Κρόου Διάρκεια: 128′ mos-09932r Ο πλανήτης Κρύπτον απειλείται με άμεση καταστροφή. Ο επιστήμονας Τζορ-Ελ και η σύζυγός του Λάρα, αποφασίζουν να σώσουν τον νεογέννητο γιο τους Καλ-Ελ και τον στέλνουν με ένα μικρό διαστημόπλοιο στη Γη. Εξαιτίας της πραγματικής του καταγωγής, ο Κλαρκ έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, οι οποίες αρχικά του δυσκολεύουν τη ζωή αλλά σταδιακά μαθαίνει να τις ελέγχει και να βοηθάει άλλους ανθρώπους, που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, ο Κλαρκ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει… Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Και για να απολαύσεις τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου και ελληνικού ποδοσφαίρου, τα μάτια σου εδώ. Δες μέσα από τα κανάλια Novasports & Εurosport αγαπημένες ομάδες, μεγάλα παιχνίδια, εντυπωσιακές φάσεις και μοναδικά γκολ από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές και αθλητικές διοργανώσεις. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν.