Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Η 17χρονη Κριστίν περνάει την τελευταία τάξη του λυκείου στο Σακραμέντο ονειρευόμενη την κολεγιακή της «απόδραση» στη Νέα Υόρκη. Μια θρυλική σταρ που δεν περνάει πια η μπογιά της συγκρούεται με μια ανερχόμενη στάρλετ που θέλει να της πάρει τη δόξα. Κορυφαίοι τενίστες αγωνίζονται στο Wimbledon και ο Καρλ Μπρασίαρ, γίνεται ο πρώτος μαύρος που αποφοιτά από στρατιωτική σχολή δυτών στη δεκαετία του ’50. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Lady Bird

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουιγκ Πρωταγωνιστούν: Σέρσια Ρόναν, Τιμοτέ Σαλαμέ, Λόρι Μέτκαλφ, Τρέισι Λετς Διάρκεια: 94′

[sidequote]Απολαύστε στο Vodafone TV τη βραβευμένη ταινία: Lady Bird [/sidequote] Η Κριστίν «Lady Bird» ΜακΦέρσον βρίσκει ευκαιρίες να εναντιωθεί στη μητέρα της, αναγνωρίζοντας πως είναι μια γυναίκα που της μοιάζει πολύ, ματαιόδοξη και με ισχυρή θέληση. Η μητέρα της εργάζεται ακούραστα ως νοσοκόμα για να συντηρήσει την οικογένειά της, αφού ο σύζυγός της και πατέρας της Lady Bird έχει χάσει τη δουλειά του. Οι αναταράξεις των οικογενειακών δεσμών και οι σχέσεις που μας διαμορφώνουν στο επίκεντρο μιας ταινίας που σκιαγραφεί το πορτρέτο μιας οικογένειας με τον πιο αληθινό, σκληρό και συνάμα τρυφερό τρόπο.

Nashville

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 5ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Κάλι Κούρι Πρωταγωνιστούν: Χέιντεν Πανετιέρ, Κόνι Μπρίτον nashville Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι Rayna James, αρχίζει να χάνει τη φήμη της και οι συναυλίες της δεν είναι πλέον πετυχημένες. Η δισκογραφική της εταιρία την πιέζει να ανοίγει τις συναυλίες της Juliette Barnes, μιας σέξι ανερχόμενης τραγουδίστριας, η οποία προορίζεται για αντικαταστάτριά της. Από την σύγκρουση των δύο τραγουδιστριών προκύπτουν δράματα, πολιτικές ίντριγκες, αλλά και μεγάλες δόσεις μουσικής.

Wimbledon

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στα κανάλια Novasports 1HD, Novasports 2HD και Novasports 3HD Wimbledon Συνεχίζεται το ιστορικό Grand Slam του Γουίμπλεντον με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου να αγωνίζονται για το τρόπαιο.

Κώδικας Τιμής

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Τζορτζ Τίλμαν Τζούνιορ Πρωταγωνιστούν: Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σαρλίζ Θερόν, Χαλ Χόλμπρουκ, Μάικλ Ράπαπορτ Διάρκεια: 120′ v1.bjs3MjY5NzM7ajsxNzczODsxMjAwOzE5Njg7MTEwNw Ο Καρλ Μπρασίρ δεν έχει σκοπό ν’ αφήσει ανεκπλήρωτα τα όνειρα του. Ο γιος του αγρότη από το Κεντάκι εγκαταλείπει την πατρική εστία, αναζητώντας καλύτερη ζωή με μοναδικά εφόδια ένα αυτοσχέδιο ραδιόφωνο και τη συμβουλή του πατέρα: «να είσαι ο καλύτερος πάντα». Αφού καταταγεί στο ναυτικό, θα ξεκινήσει την προσπάθεια να γίνει ο πρώτος αφροαμερικανός δύτης στην ιστορία του αμερικανικού ναυτικού. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Και για να απολαύσεις τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου και ελληνικού ποδοσφαίρου, τα μάτια σου εδώ. Δες μέσα από τα κανάλια Novasports & Εurosport αγαπημένες ομάδες, μεγάλα παιχνίδια, εντυπωσιακές φάσεις και μοναδικά γκολ από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές και αθλητικές διοργανώσεις. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν.