Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Οι ψηλότερες και πλέον απρόσιτες βουνοκορφές του πλανήτη αποκαλύπτουν τη γοητεία τους και μια ατίθαση πριγκίπισσα υποχρεώνεται να δεχτεί τους υποψήφιους μνηστήρες της. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται κόντρα στην Στεάουα ενώ οι 33 εργάτες μιας συγκεκριμένης βάρδιας στα ορυχεία χρυσού στη Χιλή, δεν ήταν τυχεροί. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Mountain

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Πίντομ Διάρκεια: 74′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία Mountain[/sidequote] Πριν από τρεις αιώνες η αναρρίχηση ενός βουνού θεωρείτο παράνοια. Η σκέψη ότι τα άγρια τοπία του πλανήτη μας θα μπορούσαν να έχουν οποιοδήποτε είδος έλξης, δεν υπήρχε καν. Οι βουνοκορφές ήταν μέρη επικίνδυνα, όχι όμορφα. Γιατί, τότε, η έλξη που νιώθουμε τώρα για τα βουνά είναι τόσο έντονη; Το ντοκιμαντέρ-ταινία «Mountain» μας παρουσιάζει τη σαγηνευτική δύναμη των βουνών και τη συνεχή επιρροή που έχουν στη διαμόρφωση της ζωής και των ονείρων μας. Μια μοναδική κινηματογραφική και μουσική οδύσσεια με αφήγηση του Γουίλεμ Νταφόε.

Brave

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μαρκ Άντριους, Μπρέντα Τσάπμαν Διάρκεια: 100′

Ένα παραμύθι με πρωταγωνίστρια τη κοκκινομάλλα πριγκίπισσα Merida των Χάιλαντς της Σκωτίας, μια επιδέξια τοξοβόλο αλλά ανυπάκουη στους κανόνες και τα έθιμα, κόρη του βασιλιά Φέργκους και της Βασίλισσας Έλινορ. Η νεαρή πριγκίπισσα όμως κάποια στιγμή αψηφά ένα πανάρχαιο έθιμο που θα επιφέρει χάος στο βασίλειο. Για να επαναφέρει την κατάσταση, πηγαίνει στη Σοφή Γυναίκα και της δίνει μια ευχή που μπορεί να περιέχει πολλά περισσότερα από αυτά που ζητούσε. Σ’ αυτή της την περιπέτεια την Merida θα τη βοηθήσουν 3 άρχοντες, ο πελώριος Lord MacGuffin, ο κακόκεφος Lord Macintosh και ο αντιπαθητικός Lord Dingwal.

ΠΑΟΚ – Στεάουα

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο Novasports 1HD στις 20:00 ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της καλοκαιρινής του προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Σήμερα αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τη Στεάουα Βουκουρεστίου, την ομάδα από την πατρίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, κόντρα στην οποία ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών του, ενόψει των αγώνων με τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions league. Παρακολουθείστε στις 20:00 την αναμέτρηση μέσω του Novasports 1HD.

33 Ψυχές

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Πατρίτσια Ρίγκεν Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Κόουτ Ντε Πάμπλο, Ζιλιέτ Μπινός, Μάριος Κασάς, Λου Ντάιαμοντ Φίλιπς, Ροντρίγκο Σαντόρο, Γκάμπριελ Μπερν, Τζέιμς Μπρόλιν, Κέιτ Ντελ Καστίγιο, Ναόμι Σκοτ Διάρκεια: 121′ the-33 Η ταινία διηγείται την πραγματική ιστορία των 33 Χιλιανών μεταλλωρύχων, που παρέμειναν εγκλωβισμένοι 700 μέτρα κάτω από το έδαφος επί 69 ημέρες, μετά την κατάρρευση του μεταλλωρυχείου στο Σαν Χοσέ. Παράλληλα, μας μεταφέρει, για πρώτη φορά, τα όσα συνέβησαν μέσα στο μεταλλωρυχείο, καταγράφει το χρονικό της καταστροφής και παρακολουθεί τις ηρωικές προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να προσεγγίσουν τους 33 μεταλλωρύχους και να τους απεγκλωβίσουν. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!