Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Ένας μεγιστάνας του πετρελαίου αρνείται να πληρώσει τα λύτρα για την απελευθέρωσή του εγγονού του και ένα λαγουδάκι ζει τη ζωή του στα κόκκινα. Η κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση συνεχίζεται ενώ σε μια τετραμελή οικογένεια κωφών, η νεαρή Πολά είναι η μόνη που μπορεί να ακούσει και να μιλήσει. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

All the Money in the World

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μισέλ Γουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ Διάρκεια: 215′

[sidequote]Απολαύστε στο Vodafone TV την ταινία: All the Money in the World![/sidequote] Ρώμη, 1973. Κουκουλοφόροι απαγάγουν ένα 16χρονο αγόρι, τον Τζον Πολ. Ο Τζον Πολ δεν είναι ένας τυχαίος έφηβος, αφού είναι εγγονός του Τζον Πολ Γκέτι, του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Ένας πανίσχυρος, δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας πετρελαίου, απίστευτα μίζερος, απρόσωπος και τσιγγούνης, ο οποίος αρνείται ευθαρσώς και δημοσίως να πληρώσει τα λύτρα στους απαγωγείς για να σώσει τη ζωή του αγαπημένου του εγγονού. Η αφοσιωμένη και δυναμική μητέρα του Τζον Πολ, η Γκέιλ, παρά τις μάταιες προσπάθειες της να αλλάξει την αμείλικτη στάση του Γκέτι, καλείται να σηκώσει μόνη της το βάρος της απαγωγής και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τον γιό της. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο και τους απαγωγείς να γίνονται ολοένα και περισσότερο πιεστικοί και απειλητικοί για τη ζωή του Πολ, η Γκέιλ αποφασίζει να συμμαχήσει με τον αινιγματικό σωματοφύλακα του Γκέτι, τον Φλέτσερ Τσέις, αναλαμβάνοντας πλήρως τη διάσωση του γιου της.

Endangered Species

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες του Pickle και της παρέας του μέσω του Vodafone TV maxresdefault Ο Pickle είναι ένα λαγουδάκι με αδρεναλίνη στο κόκκινο, ο Merl ο σκίουρος ανησυχεί πάντα για το τι είναι ασφαλές, και ο Gull είναι ένας αφελής γλάρος. Οι τρεις τους καταφέρνουν πάντα να βρίσκονται σε απίστευτα επικίνδυνες και ξεκαρδιστικές περιπέτειες!

Γύρος της Γαλλίας

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 στις 14:05 18064244412617[sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα [/sidequote] Ο Ιούλιος ακολουθεί τον ρυθμό του μυθικού Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας. Το Tour de France έχει ιστορία 115 χρόνων και συγκεντρώνει πάντοτε τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος. Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 στις 14:05.

 

Οικογένεια Μπελιέ

Star, 17:45 Σκηνοθεσία: Έρικ Λατιργκό Πρωταγωνιστούν: Καρίν Βιάρ, Φρανσουά Νταμιέν, Έρικ Ελμοσνίνο, Λουάν Εμερά, Λούκα Γκελμπέ Διάρκεια: 96′ bpfdojΌλοι στην οικογένεια της Πολά είναι κωφοί εκτός από εκείνη. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα. Πέρα από τις πάμπολλες υποχρεώσεις τους στην οικογενειακή φάρμα, ο πατέρας της αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, η μητέρα της τον υποστηρίζει όσο μπορεί και ο 14χρονος αδερφός της είναι ερωτευμένος με την καλύτερή της φίλη! Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!