Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Μια ομάδα πυροσβεστών στην Αριζόνα δοκιμάζεται σε οριακές συνθήκες και ένα κοριτσίστικο μουσικό συγκρότημα αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο. Λίγο μετά, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Βραζιλίας και Βελγίου και μια νεαρή κοπέλα ανακαλύπτει πως κατάγεται από μια γενιά αρχαίων πολεμιστών με υπερφυσικές δυνάμεις. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Only the Brave

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι Πρωταγωνιστούν: Τζος Μπρόλιν, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζεφ Μπρίτζες Διάρκεια: 133′

[sidequote] Δείτε όποτε εσείς θελετε στο Vodafone TV, την ταινία Only the Brave[/sidequote] Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι… και μετά, μερικοί γίνονται πυροσβέστες. Το «Ριψοκίνδυνοι Άνδρες», βασισμένο στην πραγματική ιστορία των ηρώων του Granite Mountain, είναι το συγκλονιστικό χρονικό μίας ομάδας τοπικών πυροσβεστών που κατάφεραν να μετατραπούν στο πιο επίλεκτο πυροσβεστικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Με αρχηγό τον σκληροτράχηλο Έρικ Μαρς, η ομάδα πυροσβεστών του Πρέσκοτ στην Αριζόνα δοκιμάζεται σε οριακές συνθήκες και αναβαθμίζεται σε Hotshots, έχοντας πλέον το δικαίωμα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πυρός. Μέχρι που μια ανεξέλεγκτη φωτιά θα αποδειχτεί η απόλυτη πρόκληση…

Make it Pop

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες του αχώριστου μουσικού συγκροτήματος μέσω του Vodafone TV make-it-pop [sidequote]Στο Vodafone TV απολαμβάνετε τις καλύτερες παιδικές σειρές[/sidequote] Τι κοινό μπορεί να έχουν η σχολαστική και ντροπαλή Corki, η σχεδιάστρια μόδας Jodi και η ντίβα της ποπ και των social media Sun Hi; Μόνο την αγάπη τους για την ποπ μουσική, τα φωνητικά των σούπερ σταρ και τις τέλειες χορευτικές κινήσεις! Το Make It Pop είναι μια μουσική κωμωδία όπου τρία κορίτσια εξελίσσονται από απλοί συγκάτοικοι σε ένα αχώριστο μουσικό συγκρότημα. Με τη βοήθεια του συμμαθητή τους και επίδοξου DJ, Caleb, το συγκρότημα τους γίνεται γρήγορα πολύ δημοφιλή στο γυμνάσιο όπου πηγαίνουν. Όμως τα κορίτσια θα καταλάβουν ότι η επιτυχία τους αυτή δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους και στη διατήρηση των καλών βαθμών στο σχολείο.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1, 21:00 18073364968643 Το Βέλγιο προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ, νικώντας την Ιαπωνία και αντιμετωπίζει τη Βραζιλία στις 21:00.

Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών

Star, 22:50 Σκηνοθεσία: Χάραλντ Ζβαρτ Πρωταγωνιστούν: Λίλι Κόλινς, Κέβιν Ζέγκερς, Τζέιμι Κάμπελ Μπόουερ, Τζεμίνα Γουέστ Διάρκεια: 130′ mortal Όταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ «Πανδαιμόνιο» στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα σε ένα φόνο, που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους «Κυνηγούς των Σκιών», πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων, που βρίσκονται στη Γη και στη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Είναι επίσης η πρώτη της συνάντηση με τον πανέμορφο πολεμιστή Τζέις. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Και για να απολαύσεις ζωντανά συναρπαστικές αναμετρήσεις από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, τα μάτια σου εδώ! Παρακολούθησε μέσα από τα κανάλια Novasports τους αγώνες του Final Four της Euroleague που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή Ευρώπης αλλά και κορυφαία ποδοσφαιρικά γεγονότα όπως τους Τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας και Γερμανίας. Γιατί στο Vodafone TV, όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!