Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Δες τη θρυλική καριέρα της Μαρίας Κάλλας μέσα από συνεντεύξεις και την προσωπική αλληλογραφία της και ανακάλυψε την άκρως μυστική πόλη στα μέσα του Β’ παγκοσμίου πολέμου. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τη Μποτοσάνι και μεταλλαγμένοι ήρωες κατακλύζουν το σαλόνι σου με τις υπερδυνάμεις τους. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Maria by Callas

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τομ Βολφ Διάρκεια: 113′

[sidequote] Δείτε όποτε εσείς θελετε στο Vodafone TV, την ταινία Maria by Callas[/sidequote] Η ταινία «Maria by Callas – η Μαρία Κάλλας εξομολογείται» είναι η ιστορία μιας ζωής ξεχωριστής, σε πρώτο πρόσωπο. Η Κάλλας αποκαλύπτει τη Μαρία και φανερώνει μια προσωπικότητα φλογερή όσο και ευάλωτη. Η ταινία προσφέρει μια σπάνια στιγμή οικειότητας με έναν θρύλο και με όλα τα συναισθήματα συγκίνησης που προκαλεί αυτή η μοναδική φωνή. Επιτέλους, 40 χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατο της, για πρώτη φορά, η πιο διάσημη τραγουδίστρια όπερας στην ιστορία, η Μαρία Κάλλας, διηγείται η ίδια την ιστορία της, με τη δική της φωνή. Χωρίς άλλους να μιλούν για εκείνη, χωρίς ειδικούς, με κοντινούς της ανθρώπους, η ίδια η Κάλλας, μιλάει για τον εαυτό της μέσα από συνεντεύξεις της (πολλές από τις οποίες άγνωστες ή μη δημοσιευμένες στο παρελθόν) και αποκαλύπτεται μέσα από σπάνιες επιστολές που είχε στείλει στην οικογένεια, τους φίλους της, τον πρώτο της σύζυγο και τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Manhattan

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 2ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Σαμ Σόου Πρωταγωνιστούν: Ρέιτσελ Μπροσναχαν, Κρίστοφερ Ντένχαμ sdufhsdiuΗ σειρά αναφέρεται στην προσπάθεια της κατασκευής της πρώτης ατομικής βόμβας του κόσμου (Manhattan Project) στο Los Alamos του New Mexico. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ιδιοφυείς πλην «προβληματικοί» επιστήμονες και οι οικογένειες τους, καθώς προσπαθούν να συνυπάρξουν σε ένα κόσμο όπου τα μυστικά και τα ψέματα, διεισδύουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Ολυμπιακός – Μποτοσάνι

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο Novasports 4HD στις 19:00 1931358 Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τη Μποτοσάνι και μπορείς να το παρακολουθήσεις ζωντανά στο Novasports 4HD στις 19:00.

X-Men

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ Πρωταγωνιστούν: Χιού Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Χάλι Μπέρι, Ίαν ΜακΚέλεν, Φάμκε Γιάνσεν, Άννα Πάκουϊν Διάρκεια: 100′ gdfgf Στο κοντινό μέλλον κάποιοι άνθρωποι εξελίσσονται σε μεταλλαγμένους, κατέχοντας ασυνήθιστες, εξωπραγματικές δυνάμεις. Άλλοι τους χαρακτηρίζουν επιστημονικά παράδοξα, άλλοι τέρατα της φύσης. Με την καθοδήγηση του καθηγητή Χ, οι χαρισματικοί μαθητές του μαθαίνουν να ελέγχουν, να κατευθύνουν και να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για το καλό της ανθρωπότητας, αγνοώντας τη συνεχή απόρριψη, που δέχονται από ένα μεγάλο μέρος της. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!