Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Μια αρχαιολόγος πέφτει θύμα απαγωγής και ο φίλος της θα φτάσει στην άκρη του κόσμου για να τη σώσει. Λίγο μετά δύο φίλοι από το κολέγιο ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια, ενώ οι κορυφαίοι τενίστες αγωνίζονται στο Wimbledon. Η βραδιά κλείνει με μια επίλεκτη ομάδα που ξεθάβει αριστουργήματα από τις πιο απίθανες κρυψώνες, λίγο πριν από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Αλόνσο, Ενρίκε Γκάτο Διάρκεια: 85′

[sidequote]Στο Vodafone TV απολαμβάνετε τις καλύτερες παιδικές ταινίες![/sidequote] Ο Ταντ, ένας πολύ γλυκός και φιλότιμος εργάτης που λατρεύει την αρχαιολογία, προσκαλείται από τη φίλη του, Σάρα, που είναι αναγνωρισμένη αρχαιολόγος και εξερευνήτρια, στο Λας Βέγκας, όπου η Σάρα θα παρουσιάσει την τελευταία της ανακάλυψη: ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από εκείνους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, ο Ταντ θα γυρίσει τον κόσμο για να την σώσει.

The Odd Couple

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 2ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μαρκ Τσέρι Πρωταγωνιστούν: Μάθιου Πέρι, Τόμας Λένον i09hio Δύο φίλοι από το κολέγιο ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια όταν και οι δύο είναι πλέον χωρισμένοι… Παρά τις πολλές και σοβαρές διαφορές τους, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Ο τρόπος τους όμως θυμίζει τη μέρα με τη νύχτα!

Wimbledon

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Novasports 1HD, Novasports 2HD και Novasports 3HD από τις 13:30 s372900823 Ξεκινάει σήμερα το ιστορικό Grand Slam του Γουίμπλεντον με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου να αγωνίζονται για το τρόπαιο.

Μνημείων Άνδρες

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ, Μπιλ Μάρεϊ Διάρκεια: 118′ j-0pk Ο Φρανκ Στόουκς θα συστήσει λίγο πριν από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου μια επίλεκτη ομάδα αποτελούμενη από υπαλλήλους μουσείων, ιστορικούς τέχνης και αρχιτέκτονες, που είχε σκοπό να προφυλάξει τα κομψοτεχνήματα του δυτικού πολιτισμού από την καταστροφή και το πλιάτσικο των ναζί. Μετά τη σύντομη εκπαίδευση τους στην Αγγλία, οι φιλότεχνοι στρατιώτες θα αποβιβαστούν στην Νορμανδία και θα διασκορπιστούν στο Δυτικό Μέτωπο, ξεθάβοντας αριστουργήματα από τις απίθανες κρυψώνες. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!