Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross συνεχίζεται, ένα ζευγάρι στο μέλλον αποφασίζει να ζήσει στο μικρόκοσμο και μια ιδιαίτερη οικογένεια ανακαλύπτει την ζωή με τους έρωτες και τα προβλήματά τους. Λίγο μετά ένας παπαγάλος μιλά και σκέφτεται σαν άνθρωπος ενώ ένας απογοητευμένος χορευτής μαθαίνει για έναν διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 2 στις 8:00 και στις 11:00. 18104474210748Ο 11ος και 12ος αγώνας του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross, μιας διοργάνωσης με εξαιρετικό θέαμα, διεξάγονται σήμερα στην Ινδονησία. Το Eurosport 2 μεταδίδει και τους δύο, με ώρα έναρξης τις 8:00 και 11:00.

Downsizing

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Κρίστεν Γουίγκ, Κρίστοφ Βαλτς, Χονγκ Τσάου Διάρκεια: 135′

​Στο Vodafone TV δείτε σήμερα το Downsizing Σε ένα κοντινό μέλλον στο οποίο η ανθρώπινη συρρίκνωση είναι η απάντηση στον υπερπληθυσμό και στην οικονομική κρίση, ο Πολ και η σύζυγός του Όντρεϊ αποφασίζουν να ζήσουν στο μικρόκοσμο. Όταν όμως εκείνος ξυπνάει μετά τη μη αναστρέψιμη διαδικασία σμίκρυνσης, τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

Casual

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 2ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! fgvjfdpo3 Η Valerie, μια νέα, χωρισμένη μητέρα ζει με τον αδερφό της Alex και τη κόρη της Laura. Ο Alex δημιούργησε έναν αλγόριθμο για ένα dating site για να βοηθήσει την αδερφή του να βρει ξανά τον έρωτα. Η Valerie επιστρέφει στον κόσμο των ραντεβού αφού άφησε τον σύζυγό της που έπιασε να την απατά. Η Laura ζει μαζί τους ανακαλύπτοντας και εκείνη την ζωή με τους έρωτες και τα προβλήματά τους.

Πόλι: Μια Τρυφερή Ιστορία

ΑΝΤ1, 13:45 Σκηνοθεσία: Τζον Ρόμπερτς Πρωταγωνιστούν: Τζίνα Ρόουλαντς, Τόνι Σαλούμπ, Τζέι Μορ, Τσιτς Μάριν, Μπρους Ντέιβισον, Διάρκεια: 91′ fgvjfdpo6Ο Πόλι, ένας παπαγάλος που μιλά και σκέφτεται σαν άνθρωπος, αφηγείται τις περιπέτειές του σ’ ένα Ρώσο μετανάστη, ο οποίος και τον ελευθερώνει για να βρει το αγαπημένο παλιό αφεντικό του.

Step Up 5: All In

Star, 17:40 Σκηνοθεσία: Τρις Σι Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκούζμαν, Μπριάνα Έβιγκαν, Άνταμ Σεβάνι, Ιζαμπέλα Μίκο Διάρκεια: 101′ fgvjfdpo5Μετά από πολλές αλλά άκαρπες προσπάθειες για καριέρα στο Χόλιγουντ, ο Σον βλέπει τη χορευτική του ομάδα να διαλύεται.  Εκείνος όμως αρνείται να εγκαταλείψει το όνειρο του και όταν μαθαίνει για έναν διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, θεωρεί πως αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ζωής. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!